Nipsuli

Lisätty sivulle: 2012-12-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nipsuli
31.12.2012 NIPSULI SAI OMAN KODIN ESPOOSTA

****

KUULUMISIA ja kuvia omasta kodista:

23.1.2013 Nipsu on ottanut “turvapaikakseen” laatikon, jossa hänet tuotiin kotiin. Sinne se siis menee aina päivisin, kun haluaa olla rauhassa, ja lasten kanssa on sovittukin, että silloin ei saa häiritä. Raapimapuun tolpan taso on myös ihan kiva paikka, ja joskus voi mennä ihan mökkiinkin sisälle. Raapimapuusta kaikkia muita kohtia voi raapia, paitsi itse raapimiseen tarkoitettuja tolppia tai luiskaa. No, sohvat säästyy kuitenkin :) Valjaat ei ollu neidon lempiasia, ja ne näyttikin nolottavan niin paljon, että Nipsu peruutti huoneen nurkkaan.

Öisin Nipsu nukkuu edelleen kainalossa peiton alla, ja jollen yöllä huomaa, että se haluaa viereen, Nipsu tökkii nenällään naamaani ja maukuu niin kauan, että nostan peiton kulmaa ja käännyn sellaiseen asentoon, että se pääsee hyvään asentoon.

Laitan tähän mukaan muutamia kuvia Nipsusta.

01.01.2013 Nipsun matka uuteen kotiin meni hienosti. Neito maukui ainoastaan silloin, kun kukaan ei puhunut autossa. Ajatteli vissiin, että on hänen vuoro kommentoida.

Kotiin tultua Nipsu lähti heti tutkimaan uutta kotiaan, ja ainut mikä häiritsi, oli suljetut ovet. Niin myös kaappien ovet, joita neito yritti avata. Roskis- ja allaskaappi sekä pari laatikkoa tuli tutkittua välittömästi, kun Nipsu huomasi että ne oli auki. Illalla ja yöllä Nipsu maukui aika paljon, mutta kun häntä kutsui nimeltä, neitonen tuli välittömästi siliteltäväksi ja alkoi puskea ja kehrätä. Siniä (3,5v) Nipsu jännitti vähän ensimmäisenä päivänä, mutta jo tänä aamuna Nipsu meni heti aamusta Sinin siliteltäväksi ja alkoi puskea ja leipoa.

Tänään Nipsu on malttanut jo vähän leikkiäkin, mutta halipula on ollut valtava. Kuvien ottaminen oli vaikeaa, kun neito halusi tulla koko ajan syliin ja alkaa puskea ja hakeutua paremmin syliin. Muutama tosin saatiin otettua.

Ruoka on maittanut heti kotiin tulosta asti, ja vessankin neito on löytänyt hienosti. Vessassa olostaan Nipsu ilmoittaa äänekkäästi maukumalla. Se on vissiin vinkki, että vessan voi käydä siivoamassa seuraavaa reissua ajatellen ;)

Täällä menee siis hienosti, ja koko perhe on aivan haltioissaan uudesta perheenjäsenestä. Terveisiä meiltä kaikilta.

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1v. (joulukuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

19.12.2012 Nipsuli on suloinen ja reipas kisu, joka rakastaa ihmisiä. Nipsu-neiti tulee mielellään kotihoitajan kainaloon peiton alle ja kehrää siellä tyytyväisenä, kunnes nukahtaa. Nipsukka sopii myös lapsiperheeseen, neidille on tärkeintä, että hänellä on rakastavia ihmisiä lähellään. Nipsuli voisi viihtyä kodin ainoana kissavaltiattarena mainiosti.

Nipsuli oli joutumassa vanhassa kodissaan ammuttavaksi, mutta useiden mutkien ja sattumien kautta, neiti päätyi Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan etsimään itselleen rakkautta täynnä olevaa loppuelämän kotia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.