Ninja-Niilo

Lisätty sivulle: 2010-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ninja-Niilo
26.8.2010 NINJA-NIILO SAI KODIN TAMPEREELTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

1.10.2010 Lisätty Ninja-Niilolle kuvia omasta kodista. Lisää kuvia Niilosta ja kissakavereista esillä täällä; http://s101.photobucket.com/albums/m58/amictas/Ninja-Niilo/ .

****

10.8.2010 Ninja-Niilo on noin 22-23 viikoilla syntynyt pojankoltiainen, joka ehti elää villikissan elämää n. 7 viikkoiseksi asti. Muutamassa päivässä se kuitenkin tottui sisäkissan elämään ja ihmisiin, eikä siinä enää ole juurikaan tietoa villikissasta. Ninja-Niilo on “Kissoille viis” -projektin pentuja Kullaalta. Ninja lisänimen se on saanut, koska on koko ajan hosumassa tassuillaan. :) On myös alusta asti ollut sisäsiisti ja ruokahalukin on kohdillaan. Koska kotihoitoon ei sen sisaruksia ainakaan vielä ole tullut, hakee Niilo kovasti seuraa ihmisistä. On myös alkanut viihtyä enemmän sylissä ja antaa jo suukotellakin itseään ilman hämmentymistä. :) Niilo on luovutusiässä noin viikoilla 34-35.

Ninja-Niilo luovutetaan loishäädettynä, rokotettuna ja turvasirutettuna uuteen kotiin. Kulukorvaus pennusta on 100 euroa ja sisältää nämä toimenpiteet.