Nila

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.10.2021 Nila muutti omaan loppuelämän kotiinsa, missä hän nyt nauttii rauhallisesta elämästä.

***

Nila on hellyydenkipeä ja seurallinen neiti, joka ei perusta toisten eläinten seurasta. Nila rakastaa rauhallista elämää.

30.9.2021

Olemme saaneet Nilasta paljon yhteydenottoja, emmekä toistaiseksi ota siitä enempää kyselyitä vastaan.

20.9.2021

Nila saapui Rekku Rescuelle elokuussa etsimään uutta kotia, jossa ei ole toisia lemmikkejä. Saapuessaan sijaiskotiin Nila otti paikat välittömästi haltuun, ja silloin vielä tuntemattomista ihmisistä tuli alta aikayksikön kavereita, joiden jaloissa on mieluista pyöriä ja hyöriä ja nauttia rapsutuksista ja paijauksista. Nilan bravuuriliike onkin pyörähtää maahan kierimään ja odottaa ihmisen paijausta. Nila pitää myös huolen siitä, että talouteen saapuvat vieraat huomaavat hänet ensimmäisenä. Hän ei myöskään ujostele näyttää miltä hänestä tuntuu, yleensä hiljaisemmanpuoleinen neiti näyttää kyllä kehräyksen äänenvoimakkuudella, kun rapsutukset kelpaavat. Nila näyttää kiintymystään useasti myös tassuilla leipoen, välillä ymmärtämättä tosin että kynnet saattavat ikävästi painautua ihmisen ihoon.

Vaikka seura kelpaakin, on Nila myös oman arvonsa tunteva ja sylistä lähdetään silloin, kun riittää. Hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkaaminen vaativat omistajalta muutaman kikka kolmosen. Nilan uudella omistajalla tulisikin olla jo kokemusta kissoista.

Eläinlääkärireissut ja koppaan meno sujuvat Nilalta täysin mallikkaasti. Raapimisinnokkuuden kohdentaminen sallittuihin kohteisiin vaatii vielä hiomista, sillä hän mieluummin terottaisi kynsiään pyykkikoreihin, sängyn reunaan tai sohvan kulmaan. Nila sopisi kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia tai muutenkaan hektinen elämäntyyli, sillä vaikka neiti rohkea onkin, niin äkkinäiset liikkeet ja äänet saattavat vähän pelästyttää. Hän toivoo myös saavansa huomiota leikkien ja rapsutusten muodossa sekä mieluusti myös valjasulkoilua.

Terveystarkastuksissa ei ole tullut esiin mitään mainittavaa runsasta hammaskiveä lukuunottamatta, joka sekin hoidettiin alta pois.

Summary in English

Nila is a young, attention loving female cat, who does not appreciate the company of other pets.

30.9.2021

We no longer accept new adoption requests for Nila.

20.9.2021

Nila arrived to her foster home in August, and immediately befriended her caretakers. Nila loves to be petted, and shows this by purring loudly. However, she will also tell when she’s had enough.

Even though Nila loves human company, her human should have former experience with cats, since some procedures like nail clipping will need practice in the future. Going into the carrier box is easy with her.

Like most cats, Nila loves scratching things. She often tries to scratch furniture, so some guidance is needed with her to find the correct spots for this activity. Nila would go well with a family without children and with a calm lifestyle. Sudden sounds and movements can spook her. Nila also likes to go out in a harness, so a calm environment would be the most suitable for her. Her new home should have no other pets.

Nila’s health has been checked by a vet, and no issues have been found.