Nila

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.10.2021 Nila muutti omaan loppuelämän kotiinsa, missä hän nyt nauttii rauhallisesta elämästä.

***

Nila on hellyydenkipeä ja seurallinen neiti, joka ei perusta toisten eläinten seurasta. Nila rakastaa rauhallista elämää.

30.9.2021

Olemme saaneet Nilasta paljon yhteydenottoja, emmekä toistaiseksi ota siitä enempää kyselyitä vastaan.

20.9.2021

Nila saapui Rekku Rescuelle elokuussa etsimään uutta kotia, jossa ei ole toisia lemmikkejä. Saapuessaan sijaiskotiin Nila otti paikat välittömästi haltuun, ja silloin vielä tuntemattomista ihmisistä tuli alta aikayksikön kavereita, joiden jaloissa on mieluista pyöriä ja hyöriä ja nauttia rapsutuksista ja paijauksista. Nilan bravuuriliike onkin pyörähtää maahan kierimään ja odottaa ihmisen paijausta. Nila pitää myös huolen siitä, että talouteen saapuvat vieraat huomaavat hänet ensimmäisenä. Hän ei myöskään ujostele näyttää miltä hänestä tuntuu, yleensä hiljaisemmanpuoleinen neiti näyttää kyllä kehräyksen äänenvoimakkuudella, kun rapsutukset kelpaavat. Nila näyttää kiintymystään useasti myös tassuilla leipoen, välillä ymmärtämättä tosin että kynnet saattavat ikävästi painautua ihmisen ihoon.

Vaikka seura kelpaakin, on Nila myös oman arvonsa tunteva ja sylistä lähdetään silloin, kun riittää. Hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkaaminen vaativat omistajalta muutaman kikka kolmosen. Nilan uudella omistajalla tulisikin olla jo kokemusta kissoista.

Eläinlääkärireissut ja koppaan meno sujuvat Nilalta täysin mallikkaasti. Raapimisinnokkuuden kohdentaminen sallittuihin kohteisiin vaatii vielä hiomista, sillä hän mieluummin terottaisi kynsiään pyykkikoreihin, sängyn reunaan tai sohvan kulmaan. Nila sopisi kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia tai muutenkaan hektinen elämäntyyli, sillä vaikka neiti rohkea onkin, niin äkkinäiset liikkeet ja äänet saattavat vähän pelästyttää. Hän toivoo myös saavansa huomiota leikkien ja rapsutusten muodossa sekä mieluusti myös valjasulkoilua.

Terveystarkastuksissa ei ole tullut esiin mitään mainittavaa runsasta hammaskiveä lukuunottamatta, joka sekin hoidettiin alta pois.