Nikodemus

1.6.2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

12.1.2024 Niksu sai ikioman kodin, jossa sillä on kolme isoveljeä.

***

Kiltti poika Nikodemus etsii rauhallista kotia, jossa pääsisi kasvattamaan itsevarmuuttaan sekä nauttimaan nuoren kissan leikkisästä elämästä toisen kissasosiaalisen kissan kaverina.

22.11.2023

Nikodemus, tuttavallisemmin Niksu, siirtyi toiseen sijaiskotiin marraskuun alussa. Uudessa paikassa Niksua hetken ujostutti, mutta kivan hoitajan tuella hän nopeasti tokeni muutoksesta ja innostui leikeistä. Energiaa pojalla riittää, ja leikitystä ja virikkeitä tarvitaan paljon.

Niksu on nyt ollut uudessa sijaiskodissaan ainoana hoitolaisena omassa huoneessaan, ja tämän myötä hänestä on kuoriutunut hellyydenkipeä sylikissa, joka tiuhaan hakeutuu hoitajan lähelle. Yksinolosta Niksu ei välitä yhtään, ja ilmaisee sen hyvin kuuluvasti jutellen sekä maukuen. Ikiomaan kotiinsa tämä poika todella tulee kaipaamaan toisen mukavan kissakaverin seuraa, johon tukeutua erityisesti niinä hetkinä, kun ihmisen seura ei ole saatavilla. Sopiva kissakaveri olisi toinen kiltti, mutta puuhakas poikakissa, jonka kanssa Niksu pääsisi painimaan, leikkimään hippaa sekä nukkumaan vierekkäin.

15.10.2023

Nikodemus saapui Rekuille 24.9.23 pienestä sisäkissapopulaatiosta pääkaupunkiseudulta, ja on nyt majaillut sijaiskodissa yhdeksän muun samasta paikasta tulleen pennun kanssa. Nikodemus on suloinen nuori poika, joka meinaa välillä jäädä arjen tohinoissa kavereidensa jalkoihin. Mahdollisuuden saadessaan Nikodemus saattaa kuitenkin täysin omia huiskalelun, samalla muille muristen kuin suuri saalistaja konsanaan. Nikodemus on ihmisen läsnäoloon jo tottunut ja tykkää myös silityksistä, mutta välillä se säikähtää ihmisen kättä, jos sitä lähestytään liian nopeasti.

Nikodemuksen uudessa kodissa tulisi olla kiltti kissakaveri, joka tykkäisi ja jaksaisi touhuta nuoren pojan kanssa, muttei ole liian raju leikkiessään. Nikodemus sopii rauhalliseen, jo jonkin verran kissakokemusta omaavaan aikuiskotiin, jossa sen hetkittäistä ujoutta ymmärretään ja annetaan sen rauhassa rohkaistua ja tottua uuteen ympäristöön.

Huomioithan, että emme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi, eikä energinen pentu myöskään lähtökohtaisesti sovi seniorikissan pariksi.