Nikodemus (nyk. Reino)

Lisätty sivulle: 2008-04-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nikodemus (nyk. Reino)
5.6.2008 NIKODEMUS SAI KODIN RAUMALTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.6.2009 Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Nikodemus, nykyisin Reino, tuli meille. Reino voi mainiosti ja nauttii tosi letkeistä kissanpäivistä herkutellen, leikkien, löhöillen ja valjaissa ulkoillen!

18.6.2008 Nikodemus on kotiutunut hyvin tänne Raumalle. Kova poika leikkimään, ei tarvi yhtään yrittää houkutella leikkiin mukaan. Antaa silitellä silloin tällöin, oman maun mukaan. Sitten kun ollaan silitystuulella niin kehrää kovasti ja puskee omia tuoksujaan käsivarteen!

Nikodemus syö hyvin ja on innokas tutkimaan uusia asioita. Rakastaa parvisängyssä loikoilua, joko peiton alla tai päällä! Tulee erittäin hyvin meidän kanien kanssa toimeen, toisia nuuskitaan kovin eikä kukaan yritä kiusata
muita. Tykkää syödä kuivaraksuja kädestä!! Kaikin puolin oikein ihana pikku pakkaus, olemme täysin rakastuneita!

****

1.6.2008 Nikodemus on edelleen erittäin energinen möhköfantti, joka kaipaa toimintaa ja toista kissaa joka myös rakastaa liikuntaa. Nikodemus on sellainen “rymyeetu” jolla riittää energiaa kymmenen kissan verran ja samalla pelkää ihmistä. Turvautuu liikaa siskoonsa Ainoliisaan ja parempi olisi ehkä joutua erilleen koska tässä kävi niin että joutui vahingossa eri huoneisiin ja pojankoltiainen itki kovin siskon perään. Tälleen maalaisjärjen mukaan voisi tukeutua ihmiseen/toiseen koiraan/kissaan paremmin. Tottunut kaneihin, koiriin ja kissoihin. Syliin saa ottaa, mutta katsoo silleen että “nyt ylitit valtuutesi” ajatuksella. Nyt kun on saanut olla vapaana pari päivää, niin rakastaa sängyssä/sohvalla reuhomista. Meillä on “testikoira” jonka kanssa katsotaan miten koiriin suhtautuu ja hienosti menee. Laitan kuvan meidän “kattipiiasta” mukaan.

14.4.2008 Nikodemus on kastroitu, hyvin leikkäsä kollinkohjo. Kiusaa lähes kaikkia muita kissoja, varmaan on enemmänkin tekemisen puutetta, kun on niin energinen. Ainoliisan kanssa tulee toimeen hyvin. Sisäsiisti, hieman arka joka tukeutuu paljon Ainoliisaan jota pökkii kovin. Silitellä voi jonkun verran, ei kynsi syliinkään otettaessa. Kissa on kotihoidossa Paimiossa.