Nikki

Lisätty sivulle: 2011-11-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nikki
19.12.2011 Nikki sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia kodista:

12/2012 Hyvin on sujunut. Automatkalla teiltä Nikkiä selvästi vähän pelotti ja maukui melko lailla, mutta kotiin päästyämme ryhtyi heti innoissaan tutkimaan paikkoja, eikä sen jälkeen ole ollut ongelmia. Ruokailu ja vessassa käynti on sujunut alusta asti ja energiaa on riittänyt. Muutaman päivän päästä Nikki sai uuden kaverin Paprikasta, Rekku Rescuen Heidiltä. Alkuun ei Nikki pitänyt uudesta tulokkaasta ja ensimmäiset päivät lähinnä sähistiin sekä muristiin puolin ja toisin, mutta tappeluilta vältyttiin. Nyt ovat tytöt kuitenkin ystävystyneet, ja leikkivät kovasti keskenään. Hyvin on kaikin puolin siis mennyt.

***

Urospentu, noin 9 vkoa

27.11.2011 Nikki (n. 9 viikkoa marraskuu 2011, luovutus viikolla 51), Turussa.

Nikki on löytynyt yksinään ulkoa ilman emoa n. 4-viikkoisena. Nikkin matka kulki yhdistyksen hoitokotiin, jossa se on saanut opetella kotikissan elämään. Nikki on erittäin reipas ja puuhakas kissanalku, joka etsii kotia perheestä, jossa ei ole aivan pieniä lapsia, koska Nikkin puree ja raapii leikkiessään normaalia enemmän, koska sillä ei ole ollut sisarusseuraa. Myöskään yksiöön Nikkiä ei suositella, koska tytöllä on tapana purra peitonalta pilkistäviä varpaita koko yön :) Nikkin kodissa olisi hyvä olla ystävällistä kissaseuraa. Hoitokodissa Nikki on saanut mallia aikuisesta kissasta, joka on puuhastellut Nikkin kanssa, sekä Nikki on tottunut myös koiriin. Nikkiin voi tulla tutustumaan hoitokotiin Turkuun.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.