Niki (nyk. Selma)

Lisätty sivulle: 2008-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Niki (nyk. Selma)
2/2008 NIKI SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

30.3.2009 Tässä vähän kuulumisia Nikistä joka tottelee nykyään nimeä Selma. Selma on ihan mahtava tapaus ja voi mainiosti. Kotiutuminen ei kestänyt
kovinkaan pitkään ja nykyään ollaan jo Alvar kissan kanssa ylimpiä ystäviä. Aamut alkaa yleensä auringon nousun aikaan kisujen laukkakilpailuilla ympäri asuntoa ilmeisesti tarkoituksena saada palvelusväki hereille. Aamuisin on niiiiiiiiiiin nälkä. Selma tykkää ruuasta. Ja sitten onkin päväunien aika… syömisen lisäksi lemppari puuhiin kuuluu nukkuminen lavuaarissa, leipäkorissa, ikunalaudalla, tuoleilla ja noh ihan missä vaan.

Selma on myös saanut lisänimen unikaveri koska öisin on päästävä peitonalle nukkumaan liimautuneena kylkeen kiinni. Myös lelut erityisesti narujen päässä on ihania. Niin ja Alvarin kanssa on niiin ihanaa painia ja Selma voittaa aina tuijotuskilpailut. Aikamoinen hurmuri kaunotar ja ohessa vielä muutama kuva.

Terveisin palvelusväki Laura ja Lasse

****

14.1.2008 Erittäin kesy ja leikkisä alle vuoden ikäinen tyttökissa, joka odottelee kotia Nurmijärvellä.

Niki on hyvin sosiaalinen, hieman siamilaistyyppinen nuori tyttökissa. Niki kaipailee kovasti leikkiseuraa, ja on hieman harmistunut kun hoitopaikan muut kissat eivät leiki sen kanssa. Energiaa tällä nuorikolla riittää, ja kissahuoneesta on kova hinku päästä tutkimaan muuta maailmaa. Niki tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

KULUKORVAUS kissasta on 100 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.