Niilo

Lisätty sivulle: 2015-08-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Niilo
1.10.2015 Niilo sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.11.2015 Niilo ja Leevi ovat nyt kuin veljekset. Niilo seuraa Leeviä melkein aina ja on utelias kaikesta mitä Leevi tekee. Leevi tykkää nukkua kaapeissa ja osaa avata yhden vaatekaapin oven, nyt Niilokin on oppinut avaamaan sen ja seuraa Leeviä sinnekin. Ne nukkuvat myös yhdessä lähekkäin ja leikkivät paljon yhdessä. Yleensä Niilo on se joka aloittaa leikin. Niilo on todella leikkisä kissa ja kaikesta mahdollisesta saa hänelle leluja ja kaikki kiinnostaa.

Niilo oli alussa todella arka silittämisestä ja nostamisesta. Nyt kun Niilolle näyttää kaukaa kättä, se tulee heti luokse ja saa silittää. Totuttelu silittämiseen on ollut helpointa. Nostaminen taas etenee hitaammin, ensimmäisellä kerralla, kun nostin Niilon, se hyppäsi pois sylistä. Nyt sitä voi kuitenkin pitää sylissä jonkin aikaa, mutta pitää pitää varmoin ottein, muuten se kyllä rimpuilee pois. Välillä se on ollut ihan rentona sylissä, eikä edes yritäkään päästä pois ja välillä se taas heti rimpuilee. Pitää vain kärsivällisesti joka päivä nostaa syliin. Kun tulen kotiin niin molemmat kissat ovat heti vastassa ovella, vasta nyt myös Niilo on uskaltanut tulla ovelle. Se myös ensimmäisinä viikkoina pelkäsi kenkiä, juoksi heti karkuun, jos kengät jalassa lähestyi. Se pelko kuitenkin oli vain vähän aikaa.Vieraita se ei mene piilon enää, mutta olen huomannut, että aina jos joku tulee kylään, se on vähän varautuneempi, kuin yleensä.

Gerbiilejä Niilo vain tuijottelee ja välillä lyö lasia. Se on vähän höpsö, kun kerran hyppäsi päin lasia, toivon, ettei se ala satuttaa itseään, kun luulee saavansa ne kiinni.

Niilo nykyisin nukkuu sängyssä vieressäni. Olin ihan ihmeissäni, kun se ensimmäisen kerran tuli viereen, nyt se jopa herättelee minua aamuisin Leevin kanssa. Niilo on todella suloinen ja hassu kissa! Pitää vielä mainita, että hänellä on todella kova kehräys ja on kova poika puskemaan.

7.10.2015 On mennyt melkein viikko siitä, kun Niilo tuli tänne. Ensimmäisenä päivänä Niilo oli todella peloissaan ja olikin pari päivää vessassa piilossa hiekkalaatikossa. Niilo kuitenkin söi jo ekana päivänä.

Nyt on tapahtunut paljon edistystä, Niilo ei enää ole vessassa, vaan on tottunut todella hyvin uuteen asuntoon, joka paikka on tutkittu ja gerbiileistä ei saa silmiä irti! Niilo osottautuikin tosi leikkisäksi ja uteliaaksi kissaksi, Leeviä se puskee aina, kun voi ja yrittää leikkiä hänen kanssaan. Leevi taas katsoo silmät pyöreinä mitä Niilo tekee. Vähän ovat tapelleetkin, mutta leikkisästi.

Niilo vielä vähän arastelee silittämistä ja välillä juoksee sohvan alle piiloon. Tänään he söivät ensimmäistä kertaa lähekkäin ja kaikki meni hyvin. Laitan yhden kuvan Niilosta, en ole vielä saanut heistä yhteiskuvia.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Vantaalla.

2.9.2015 Lisätty komealle Niilolle uusia kuvia! Niilo siinä kyselee, että missä mahtaisi olla sille kiva koti? Niilo kaipaisi kotia, jossa sillä olisi kiltti poikakissa kaverina.

21.8.2015 Niilo on kuin pantteri pienoiskoossa, se on todella kaunis musta-ruskeakirjava kissa, jolla on upeat kellanvihreät silmät. Joskus aikaisemmassa elämässä Niilolle on sattunut onnettomuus, jonka jäljiltä sillä on vain n. 10 cm häntää jäljellä. Se ei onneksi kuitenkaan tahtia haittaa. Niilo oli hoitopaikkaan tullessaan kovin ujo, mutta hyvin pian kävi selväksi että Niilo rakastaa sekä rapsutuksia, että ruokaa ja kuka niitä tarjoaa, pääsee nopeasti Niilon hyväksi ystäväksi. Niilo on majaillut hoitopaikassa Nita-kissan kanssa ja aiemmassa elämässäänkin kissayhteisössä joten se tulee luultavasti hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Niilo on ollut aivan moitteettoman kiltti kaikkien hoitotoimien aikana. Hiekkalaatikkoa Niilo käyttää siististi ja ruoka todellakin maittaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.