Niilo

Kevät 2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

18.7.2019 Niilo muutti Väinön kaveriksi ja elää onnellisena sisäkissan elämää.

30.7.2019 Kuulumisia kodista:

Kotoutuminen on sujunut hyvin! Niilon arkuus karisi jo ensimmäisen vuorokauden aikana. Sen jälkeen Niilo vielä välillä hakeutui sohvan tai sängyn alle kun kävi nukkumaan, mutta nyt sekin on jäänyt pois. Niilo nukkuu sohvalla tai kiipeilypuussa. Yöt Niilo nukkuu yleensä rauhallisesti. Yhteiselo Väinö kissan kanssa on myös alkanut sujumaan hyvin. Ruoka ja vesi maistuu hyvin ja laatikolla käydään mallikkaasti. Metsästysleikit on Niilon suosikkeja tällähetkellä.

***

Niilo oli alkuun pennuista arin, mutta on nopeasti rohkaistunut sijaiskodissa. Rauhallinen pikkukolli osallistuu myös innokkaasti huiska- ja palloleikkeihin. 

18.7.2019

Emo Pätu ja sisarukset Alfa, Beeta, Gamma, Omega ja Niilo ilmestyivät yhtenä kesäkuisena päivänä pihapiiriin Vantaalla, jolloin alkoi operaatio perheen loukuttamiseksi. Lopulta koko joukko saatiin Rekkujen sijaiskotiin ja emo paljastui pari vuotta aiemmin lähialueella valjaista karanneeksi kissaksi. Totuttuaan hetken ihmisen tämä pentuviisikko on valmis uusiin koteihin ja myös emo pääsee takaisin omalle omistajalleen.

Niilo jäi porukasta viimeisenä kiinni ja ehti työllistää loukuttajia eniten.  Sisupussi hurmasi näin yhden tiimistä ja sai häneltä sisaruksista poikkeavan nimensä sekä kodin. Sijaiskodissa hän on rohkaistunut, eikä piiloudu enää vierailtakaan. Muiden pentujen tapaan hän oppi nopeasti sisäsiistiksi ja todettiin terveeksi eläinlääkärissä.