Nicole

28.05.2017

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Nicole eli ”Niksu” on ujo tyttökissa, joka tarvitsee oman aikansa tutustumiseen, mutta joka rakastaa rapsutuksia, kun tuntee olonsa mukavaksi.

4.5.2021

Niksu on ujo mutta hellyyttä rakastava 4-vuotias tyttökissa. Niksu menee aluksi piiloon ihmisiä, mutta kun luottamus on ansaittu, se ei saa tarpeekseen rapsutuksista ja huomiosta. Niksu on arka ja todella tarkkaavainen ympäristöstään. Niksu huomaa pienetkin äänet ja liikkeet, ja on kiinnostunut kaikesta. Niksu on oikea sylikissa, kun tuntee olonsa turvalliseksi, ja se hakee huomiota ja rapsutuksia usein oma-alotteisesti sekä mielellään nukkuu vatsan päällä tai vieressä öisin.

Niksu on kaikkiruokainen, eikä sijaiskodissa ole ilmennyt mitään allergioita tai sellaisia ruokia, mistä Niksu ei pitäisi. Niksu on kiltti, mutta boksittamisessa ja kuljetuksessa se voi olla levoton. Uudelta kodilta vaaditaankin kärsivällisyyttä ja rauhallisia otteita. Boksittamisen harjoittelua olisi hyvä jatkaa Niksun kanssa uudessa kodissa, jotta tapahtuma ei olisi kissalle niin stressaava.

Niksu ei ole mikään villi tapaus, eikä se ole sijaiskodissa ”hepuloinut” kertaakaan. Niksu etsii arkuutensa vuoksi kotia, jossa se saisi olla talon ainoa kissa. Aiemmin Niksun on huomattu stressaantuneen toisesta kissasta. Niksu tarvitsee omistajaltaan paljon aikaa ja hellyyttä, joten hän voisi sopia esimerkiksi etätyöläiselle tai opiskelijalle, jolla olisi paljon aikaa Niksun aktivoimiseen ja rapsutteluun.

Summary in English

Nicole or ”Niksu” is a shy female cat who needs some time to get to know people, but when she feels comfortable, she loves attention and scratches.

4.5.2021

Niksu often hides from new people but when trust is earned, she can’t get enough of attention and petting. Niksu is very observant and she picks up every sound and movement no matter how small they are. She often comes to her people for attention and she loves to sleep next to (or on top of) her people.

Niksu does not have any food allergies or foods that she does not like. She is kind, but she is restless every time when she needs to be put into her carrier. Her new owners need to have patience and they would have to keep practicing with Niksu so, that the carrier would not be as big a stress as it is now.

Niksu is not a wild spirit, but she needs lots of attention and affection from her owner. She would be good for a home where people work from home so, that she would have company during the day.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nicole

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.