Nicole

28.05.2017

Alkuperä: Suomi

16.5.2021 Nicole sai oman kodin Turusta.

31.5.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Meillä on mennyt Nicolen kanssa superhyvin! Nicole sai uuden nimen ja on nyt kirkkaan vihreiden silmiensä mukaan Kiivi.

Ensimmäinen päivä oli aika jännä, automatkalla Kiivi istui hiljaa kopassaan koko matkan ja kotiin päästessään luikahti pikaisesti sängyn alle. Iltahämärissä uskallettiin kuitenkin jo lähteä seikkailulle ja Kiivi jopa tuli viereeni sänkyyn rapsutusten toivossa! Parin päivän jälkeen Kiivi oli jo kuin kotonaan ja leikkihiiret saivat jo kovaa kyytiä! Kissamaisia iltahepuleita on alkanut myös tulemaan päivittäin ja mattoja saakin olla suoristamassa juoksukohtausten jäljiltä. :D

Ujoudessa Kiivi on kehittynyt todella paljon ja nopeasti. Aluksi kaikki äänet ja kävelevät ihmiset olivat tosi hurjia, mutta nyt rappukäytävän ja naapureiden äänet ovat muuttuneet mielenkiintoisiksi ja keittiöön kävelevä ihminen tarkoittaa mahdollisesti ruoka-aikaa, eli kannattaa seurata perässä!

Kiivi on aivan hurmaava kisu ja haluaa kovasti läheisyyttä. Iltamme meneekin usein niin, että katson sohvalla elokuvaa ja samalla annan Kiiville masurapsuja ja kuuntelen sen pehmeää kehräystä. <3

***

Nicole eli “Niksu” on ujo tyttökissa, joka tarvitsee oman aikansa tutustumiseen, mutta joka rakastaa rapsutuksia, kun tuntee olonsa mukavaksi.

4.5.2021

Niksu on ujo mutta hellyyttä rakastava 4-vuotias tyttökissa. Niksu menee aluksi piiloon ihmisiä, mutta kun luottamus on ansaittu, se ei saa tarpeekseen rapsutuksista ja huomiosta. Niksu on arka ja todella tarkkaavainen ympäristöstään. Niksu huomaa pienetkin äänet ja liikkeet, ja on kiinnostunut kaikesta. Niksu on oikea sylikissa, kun tuntee olonsa turvalliseksi, ja se hakee huomiota ja rapsutuksia usein oma-alotteisesti sekä mielellään nukkuu vatsan päällä tai vieressä öisin.

Niksu on kaikkiruokainen, eikä sijaiskodissa ole ilmennyt mitään allergioita tai sellaisia ruokia, mistä Niksu ei pitäisi. Niksu on kiltti, mutta boksittamisessa ja kuljetuksessa se voi olla levoton. Uudelta kodilta vaaditaankin kärsivällisyyttä ja rauhallisia otteita. Boksittamisen harjoittelua olisi hyvä jatkaa Niksun kanssa uudessa kodissa, jotta tapahtuma ei olisi kissalle niin stressaava.

Niksu ei ole mikään villi tapaus, eikä se ole sijaiskodissa “hepuloinut” kertaakaan. Niksu etsii arkuutensa vuoksi kotia, jossa se saisi olla talon ainoa kissa. Aiemmin Niksun on huomattu stressaantuneen toisesta kissasta. Niksu tarvitsee omistajaltaan paljon aikaa ja hellyyttä, joten hän voisi sopia esimerkiksi etätyöläiselle tai opiskelijalle, jolla olisi paljon aikaa Niksun aktivoimiseen ja rapsutteluun.

Summary in English

Nicole or “Niksu” is a shy female cat who needs some time to get to know people, but when she feels comfortable, she loves attention and scratches.

4.5.2021

Niksu often hides from new people but when trust is earned, she can’t get enough of attention and petting. Niksu is very observant and she picks up every sound and movement no matter how small they are. She often comes to her people for attention and she loves to sleep next to (or on top of) her people.

Niksu does not have any food allergies or foods that she does not like. She is kind, but she is restless every time when she needs to be put into her carrier. Her new owners need to have patience and they would have to keep practicing with Niksu so, that the carrier would not be as big a stress as it is now.

Niksu is not a wild spirit, but she needs lots of attention and affection from her owner. She would be good for a home where people work from home so, that she would have company during the day.