Neti

Lisätty sivulle: 2009-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neti
4.10.2010 NETI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN LEO KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2v., Helsingissä

21.8.2010 Neti on samassa hoitopaikassa kuuden pennun kanssa. Pennut ja Neti tulevat hyvin toimeen keskenään. Erityisesti Aurelian ja Netin saattaa nähdä yhdessä päiväunilla tai pesemässä toisiaan. Olisikin mahtavaa, jos Neti ja Aurelia voisivat lähteä yhdessä uuteen kotiin! :D

10.6.2010 Netin oma koti on edelleen hakusessa. Tyttönen on kotiutunut takaisin hoitopaikkaan hyvin. Kaikkein paras paikka Netille olisi kuitenkin se ikioma koti. Sitä odotellessa pari uutta kuvaa lisätty neitosesta. :)

2.6.2010 Suloinen Neti-neitonen on uudelleen ‘vapailla markkinoilla’ itsestään riippumattomista syistä. Tyttöselle olisi kyllä nyt tärkeää löytää se oma, rakastava ja pysyvä koti. Neti on valloittavan suloinen persoona ja todella leikkisä kisu, joten kissakaveri ei olisi tytölle pahitteeksi. Neti nauttii silityksistä ja leikkii siinä missä pentukissatkin! Rentoutumisen taito tyttösellä on myös hallussa, kuten kuvista näkyy. :D

17.5.2010 Neti lähti omaan kotiin ainoaksi kissaksi. Koti ei kuitenkaan voinut pitää Netiä, joten tyttönen palaa takaisin etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

2.5.2010 Lisätty uusia kuvia kauniista Netistä. Neiti on ollut ahkerasti mukana kotihoitajan opiskelussa. Kirjallisia töitä on tehty yhdessä, ja yhdessä on myös levätty rankan opiskelurupeaman jälkeen. :) Mikäs sen mukavampaa kuin kissa, joka on tukena, eikä koskaan nalkuta. ;) Netistä kaikkein mukavinta olisi löytää se oma, rakastava koti!

8.4.2010 Netin kissakaverit lähtevät tällä viikolla uusiin koteihinsa. Suloinen Neti on seurallinen kissa ja voisi viihtyä kissakaverin kanssa. Tyttönen pitää myös kovasti silittelystä ja rapsuttelusta. Nämä laittavatkin Netin kehruumoottorin ihanasti pörisemään. :D Missä olisi tälle ihanalle smaragdisilmälle se ikioma pysyvä koti? Lisätty uusia kuvia ihanasta Neti-neidistä hoitokodissa! :)

26.3.2010 Neti sekä Nadja ja Katri siirtyivät kotihoitoon Helsinkiin.

5.2.2010 Lisätty Neti-neidille uusia kuvia.

15.12.2009 Neti on otettu talteen pentueensa kanssa (Nakke, Nipa, Nami, Nelli ja Naali) myöhemmin pentueeseen lisättiin myös Nadja-pentu jonka Neti otti heti omakseen.

Kotihoitaja kuvailee Netiä seuraavilla sanoilla: Erittäin rauhallinen, ystävällinen ja älykäs kissarouva.

KULUKORVAUS leikatustakissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.