Nestori

noin 5 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Nestori on leikkisä ja ihmisläheinen, mutta kovia kokenut poika.

9.10.2020 Nestori muutti omaan kotiin ainoaksi kissaksi.

15.9.2020

Nestori saapui Rekku Rescuelle toukokuussa 2020 ja oli selkeästi elänyt jo jonkin aikaa ulkokissan elämää ilman kenenkään huolenpitoa. Sen korvat olivat repaleiset ja iho turkin alla tuntui arpiselta. Suurimpina ongelmina Nestorilla oli kuitenkin sitkeänä jatkunut vatsan löysyys sekä alipaino. Nyt iloinen sekä ihmisläheinen Nestori olisi kuitenkin valmiina etsimään uutta loppuelämänsä kotia, jossa viettää aktiivista kissanelämää.

Nestori on erittäin leikkisää tyyppiä ja rakastaa erilaisia jahdattavia huiska – sekä onkileluja. Tykkää myös juosta heitettyjen pallojen sekä pehmolelujen perään. Usein Nestori intoutuu myös leikkimään yksinäänkin ja hoitokodissa oleva pallorata onkin ollut aktiivisessa käytössä. Leikin lisäksi Nestori vaatii myös paljon seuraa ja niiden puute voi näkyä huuteluna sekä ihmisten perässä ravaamisena.

Nestori antaa hyvin kiltisti silittää sekä nostaa syliin ja hyppää välillä itsekin syliin istumaan. Sylissä Nestorilla on persoonallinen tapa alkaa väillä nuolemaan ihmisen kättä hellyyden osoitukseksi. Lääkkeet ovat menneet Nestorille erittäin helposti ruuan seassa, mutta muut epämiellyttävämmät toimenpiteet saattavat aiheuttaa Nestorissa vastarintaa. Kynnet saa leikata, kunhan se tapahtuu hieman vaivihkaa Nestorin rentoutuessa. Vieraita Nestori ei ole kovin paljoa arastellut, vaan on tykännyt tulla seuraamaan juuri sinne missä tapahtuu.

Ruokaan Nestorilla on hyvin läheinen suhde ja hoitokodissa on saatukin huomata, että hyvin moni ihmisten ruoka ei ole turvassa Nestorin ulottuvilla. Nestori on myös aika kova kerjäämään, joten ylensyöttämistä tulee varoa. Hoitokodissa Nestori on ollut raakaruualla, mikä on pitänyt herkän vatsan hyvänä.

Uudessa kodissaan Nestori toivoo siis ennen kaikkea aktiivista sekä leikkisää elämää. Toisesta kissakaverista voisi olla Nestorille iloa, mutta ihmisseuran sekä leikkien riittäessä tulee myös toimeen kodin ainoana kissana. Nestori saattaisi nauttia myös valjasulkoilusta rauhallisella alueella. Lääkärikäynneillä on Nestorilla huomattu olevan matkustuspelkoa, mikä ilmenee kopassa riehumisena, raapimisena sekä maukumisena. Tämä tulisi ottaa uudessa kodissa huomioon.