Nessu (nyk. Lapanen)

Lisätty sivulle: 2015-04-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nessu (nyk. Lapanen)
8.5.2015 Nessu muutti omaan kotiin Helsinkiin koiravanhuksen kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.5.2015 Todella hienosti on mennyt! Koiraan ja lapsiin tutustuminenkin meni oikein loistavasti, ekojen arkojen haisteluiden jälkeen karvakaverukset ovat tulleet hyvin toimeen ja nukkuvat päiväunia yhdessä sohvalla. Juttua kissalla riittää edelleen, ei onneksi enää keskellä yötä niin kuin parina ekana päivänä. :) Todella tyytyväisiä olemme olleet ja kissakin onneksi tuntuu viihtyvän. Ulkona ei olla vielä käyty mutta eiköhän sitäkin tässä lähipäivinä lähdetä kokeilemaan.

Vastaväitteistäni huolimatta kissan nimi on nyt Lapanen. Annoimme pojille luvan keksiä kissalle nimen, ja koska heidän mielestään kissan turkki on yhtä pehmeä ja lämmin kuin lapanen, niin se tuli sitten nimeksi. Itse kutsun kissaa (salaa) edelleen Nessuksi… :)

Kuvia on otettu paljon, sekä kissasta itsekseen että koiran ja lasten kanssa. Uusi perheenjäsen on sopeutunut joukkoon erinomaisesti.

***

Leikattu uros, 4v.

11.4.2015 Nessu on muhkeaturkkinen leikattu kollipoika joka entisen omistajan mukaan haluaa olla aina huomion keskipisteenä. Mitä enemmän seuraa ja huomiota, sen parempi! Lievää läheisriippuvaisuuttakin on ollut havaittavissa, ja Nessusta saakin sylintäytettä reilulla mitalla. Muhkeutta on kertynyt jonkin verran myös vyötärölle, eli tulevassa kodissa olisikin tärkeä satsata ruoan säännöstelyyn ja hitaaseen laihdutukseen. Tässä kuten varmasti monessa muussakin asiassa vaaditaan tulevalta omistajalta pitkäjänteisyyttä, sillä Nessu on kertoman mukaan vahvatahtoinen kissa joka kokeilee kiellettyjä asioita uudestaan ja uudestaan…

Nessu on kova poika juttelemaan, vaikkei mikään kovaääninen tyyppi olekaan. Omatoimisesti tämä herra ei kuulemma viitsi leikkiä, vaan kaipaa ihmiseltään säännöllistä aktivointia. Kotiuduttuaan Nessu on tomera ja reipas tyyppi, ja kuvista paistava epävarmuus johtuukin lähinnä isosta kamerasta, joka oli yllättäen Nessun mielestä suunnattoman epäilyttävä kapine.

Nessu on enemmän kiinnostunut ihmis- ja koiraseurasta kuin muista kissoista, mutta voisi myös muuttaa uuteen kotiin Nelly-kaverinsa kanssa. Molemmat ovat tottuneet myös lapsiin. Nessulle tulee helposti hammaskiveä, eli uudessa kodissa on varauduttava säännöllisiin hammashoitoihin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.