Nessi

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nessi
3.3.2006 NESSI SAI YHTEISEN KODIN VELJENSÄ JANIN KANSSA

****

Nessi on helmikuussa 2006 noin 10 kk ikäinen urospentu, löytynyt kadulta ja kotihoidossa Suomessa Helsingissä yhdessä veljiensä kanssa. Kilttejä ja sosiaalisia pentuja koko nelikko (Jessi, Nessi, Jar ja Jan). Fel- ja fiv testit tehty, sieniviljely tehty sekä kastroitu.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 21.2.2006: Nessi: Veljiään Jania ja Jaria pienempi muttei suinkaan arempi, vaan vilkas ja rohkea kaunis harmaaraitainen kissanpoika. Erittäin ihmisystävällinen ja hellyydenkipeä, tykkää tulla syliin, kova kehräämään, kujertaa myös! Et voi olla heltymättä kun Nessi katsoo sinuun kauniilla kissansilmillään ja puskee hellyttävästi pikku päällään.

******

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 25.4.2006: 3.3.2006 saimme kotiimme kaksi ihanaa veijaria. Nessin ja Viirun (joka oli alunperin Jan). Pojat sopeutuivat nopeasti ja ennen niin hiljaiset ja rauhalliset illat muuttuivat vauhdilla. Milloin on takaa-ajokisa käynnissä, milloin painitaan ja välillä tullaan puskemaan oikein urakalla ja vaatimaan silittelyjä. Etenkin Nessi on aivan mahdoton puskutraktori aamuisin. Ellet ole varuillasi, niin se tulee puskemaan ja nuolemaan naamaa ja käpertyy lopulta kiepille viereen kiinni. Viirukin pitää silittelystä ja tulee viereen, mutta on hieman Nessiä rauhallisempi. Joka tapauksessa aivan ihania kissoja molemmat. Hieman ikävääkin kuuluu. Viiru oli onnistunut avaamaan parvekkeen lasituksen ja putosi neljännestä kerroksesta maahan. Takajalat eivät kantaneet, joten kiikutimme sen pikapikaa eläinlääkärille. Murtumia ei ollut, ja refleksit heikonpuoleiset. Näin viikko tapahtuman jälkeen kehitystä on tapahtunut huomattavasti. Viiru koukistaa ja venyttelee takajalkoja ja aamulla jo konttasi menemään. Tähän asti se on pystynyt vain vetämään jalkoja perässä. Oli surkeaa katseltavaa. Mutta nyt kaikki näyttää olevan parempaan päin. Syö ja juo hyvin ja kehräystäkin kuuluu aina silloin tällöin. Ei tosin välittömästi antibioottien pakkosyötön jälkeen, mutta maitonappi tekee ihmeitä… Odottelemme nyt ajan kulumista ja Viirun tervehtymistä. Nessikin jo kaipailee leikkikaveria seurakseen. Ei mene varmaan kauaakaan, kun pojat taas jahtaavat toisiaan yökaudet, ettei nukkumisesta tahdo tulla oikein mitään :) Terveisin Eija ja Timo

******

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 14.5.2006: Tässä uusia kuulumisia Jan ja Nessi -kissoista, nykyiset Nessi ja Viiru: Täällä voidaan aika hyvin. Viiru on parantunut jo aika lailla. Kävelee ja jopa vähän juokseekin. Pieniä hyppyjäkin saa jo aikaiseksi. Takajalat eivät ihan aina pysy etujalkojen vauhdissa ja nurin mennään, mutta voiton puolella ollaan. Viiru oli aika alakuloinen, kun ei päässyt kävelemään kunnolla. Nyt se on taas niinkuin ennenkin, jahtaa Nessiä ja iltaravit ovat palanneet. Terkuin Eija ja Timo

******

KUULUMISIA OMASTA KODISTA HELMIKUUSSA 2007:

Ensi kuun alussa tulee vuosi täyteen, kun otimme kaksi suloista tiikeriä kotiimme. Olemme olleet niin tyytyväisiä ja onnellisia pojista. Maailman parhaat kissat. Töistä tullessa ovat vastassa ovella ja etenkin Nessi aloittaa mielettömän puskusession jota kestää ja kestää. Viirukin käy pökkimässä. Viiru on kuntoutunut hyvin. Sille jäi hieman jäykät takajalat, mutta menoa se ei haittaa. Pääsee kirjahyllyn päälle, saa ovet hypättyä auki ja kiusaa Nessiä minkä ehtii. Viiru osaa pyörähtää ympäri ja istua. Muita temppuja on tarkoitus opettaa, kunhan opettaja jaksaisi. Nessi ei ota mitään kädestä, joten en ole saanut sitä oppimaan temppuja. Eikä sen ole tarviskaan. Viiru on niin ahne makupaloille, että sen opettaminen on hyvin helppoa. Sylissä nukkuvaa kissaa katsellessa tulee joskus mieleen, missä nämäkin olisivat ellei niitä olisi pelastettu ja annettu kotia, jossa niistä todella tykätään. Kiitos kaikille, jotka teette työtä kodittomien kissojen eteen.
Terveisin: Eija ja Timo