Nesa (nyk.Väinö)

Lisätty sivulle: 2012-07-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nesa  (nyk.Väinö)
24.8.2012 NESA MUUTTI OMAAN KOTIIN KERAVALLE KAHDEN KISSAN KAVERIKSI.

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.10.2012 Nesa, nykyisin Väinö, on asunut luonamme nyt yli kuukauden. Väinö viihtyi hyvin heti ensimmäisestä päivästä lähtien, yön nukkui vieresssäni rauhallisesti ja koko ajan kehräten!!! Karolla ja Veetillä meni totutteluun muutama päivä. Veeti ja Väinö ovat nyt kavereita ja riehunta sen mukaista. Vanhapiika Karo on lauman johtaja, seuraa sivusta tapahtumia. Väinö on aivan hurmaava ja reipas pikkukisuli, olen tosi tyytyväinen että otin hänet.

****

UROSPENTU, noin 4kk (elokuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

9.8.2012 Missä olisi ihanan Nesan oma koti? Nesa alias Kärsä on rohkea poika, joka on aina ensimmäisenä pentueesta tutustumassa uusiin asioihin. “Kärsä” on leikkisä ja juoksee välillä vimmatusti, mutta hetken riehuttuaan käy huilaamaan ja seuraamaan tilannetta. Nesa ei ole sylikisu, mutta saattaa leikkimisen jälkeen tulla viereen pötköttämään, kehräämään ja silityksiä sekä rapsutuksia hakemaan, pesten samalla hoitotädin sormet. Poitsu on hoitopaikassa tottunut koiriin ja muihin kissoihin. Nesa tulee varmasti toimeen ainoanakin kisuna,
vaikka kissakaverihan on aina kiva juttu =)

4.7.2012 Malla-mamma saapui kesäkuussa kotihoitoon kolmen pentunsa ja kahden ottolapsensa kanssa eikä sen jälkeen ole hoitolasta vauhtia puuttunut! Luovutusiässä ovat ensin Mallan omat pennut Lilbi, Nala ja Nesa, ja pari viikkoa kolmikon jälkeen seuraavat pienemmät ottolapset Kleo ja Nefe.

Nesa on pennuista suurin ja luonteeltaan utelias. Nesa tulee luokse hakemaan
maharapsuja sekä nuolemaan hoitotädin sormia. Välillä riehuu kuin virtapiikin saanut Duracell-pupu, tovin kuluttua tulee kuitenkin viereen makoilemaan hellittäväksi samalla kun seuraa sisarusten toilailuja.

Poppoosta löytyy lisää kuulumisia keskustelufoorumilta TÄÄLLÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.