Neppi (nyk. Nelli)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neppi (nyk. Nelli)
1/2006 NEPPI SAI KODIN

****

Nappi(harmaa), Neppi (ruskeahko) ja Nipsu (punainen) ovat joulukuun alussa noin 2kk ikäisiä, pitkäkarvaisia, upeita sisaruksia. Punainen Nipsu on porukan ainaoa uros, Nappi ja Neppi siis ovat tyttöjä. Luovutusikä 3kk.

Kolmikko on löytynyt Tallinnassa kadulta ja nyt kaikki kolme ovat kotihoidossa iäkkäämmän mummon luona. Pennut on siis sosiaalistettu ihmiseen ja toisiin pentuihin, mutta eivät ole tavanneet lapsia tai koiria hoitopaikassa. Pennut ovat tottuneet käsittelyyn ja ovat kilttejä, vaikkakin vielä hieman ujoja, sillä kotihoitajalla on paljon muitakin kisuja. Pennut kyllä ovat sen verran sosiaalisia, että tottuvat varmasti nopeasti uudessa kodissa uusiin oloihin kunhan saavat rauhassa tutustua.

KUULUMISIA NEPIN, NYKYISIN NELLIN, OMASTA KODISTA TAMMIKUULTA 2006: Nelli on kotiutunut mainiosti. Aluksi tietysti uudet paikat jännittivät, mutta muutaman päivän tutustumisen jälkeen leikit ja ruoka maistuvat ja riehua pitää. Verhoissa ei kuitenkaan vielä ole onneksi kiipeilty. Jännitin vähän, miten koiraan tutustuminen onnistuu, mutta muutaman päivän jälkeen Vilistä tuli Nellin mielestä meidän perheen paras tyyppi. Sille pitää koko ajan “jutella” ja vieressä kiehnätä. Sängyn alta kuuluu vain kehräys, kun molemmat menevät nukkumaan.

Tyttö on ollut alusta asti sisäsiisti, mitä nyt vaan piti kokeilla, että saako olohuoneen isoa altakasteluruukkua käyttää vessana… Utelias luonne tämä kissa on, kaikkeen pitää osallistua, mutta turvallisen hajuraon päästä. Liikkuva ihminen pelottaa vähän, jolloin sännätään vauhdilla sohvan alle, mutta välillä tuntuu, että säntäys tulee pelkästä juoksemisen ilosta. Vieraitakin tullaan hetken tarkkailun jälkeen katsomaan lähempää. Tuttuun syliin on muutaman kerran kiivetty rapsuteltavaksi, mutta mikään sylikissa tuskin tyttö tulee koskaan olemaan. Aivan mahtava tyyppi meidän Nelli on, kiltti ja sievä. Kiitos teidän koko poppoollenne, että saimme tytön rikastuttamaan elämäämme :)

P.S Nelli lähettää terkkuja siskolleen Nooalle ja veljelleen Ukolle…