Neponen (nyk. Elvis)

Lisätty sivulle: 2016-07-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Neponen (nyk. Elvis)
2.8.2016 Neponen muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä veljensä Nepparin kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.8.2016 Pojat ovat nyt melkein viikon asuneet meillä, ja tuntuu että ovat erittäin hyvin kotiutuneet. Neponen sai nimekseen Elvis, sillä oma peilikuva kiehtoi hirveästi ja huomiota on kiva hankkia miukumalla kovaan ääneen. Nepparista tuli Barney, ja hän on minun oma sylikisu. Pojat tykkäävät tehdä kaiken yhdessä ja etenkin meidän kanssa. Hiekkalaatikolla käyminen sujuu hyvin ja ruoka maistui heti alkujännityksen mentyä ohi. Yöt pojat nukkuvat sohvalla toistensa viereen käpertyneinä, eivätkä esimerkiksi raavi makuuhuoneen ovea. Iltaisin on kuitenkin mukavaa nukkua sylissä. Kisuista on hauskaa myös pelata koneella ihmisen kanssa. Toinen istuu hartioilla ja toinen jahtaa tietokoneen hiirtä. Olemme ostaneet ja saaneet monia leluja, jotka ovat ahkerassa käytössä. Etenkin vinkuva ruskea hiiri oli tosi kova juttu, kunnes Elvis vei sen jonnekkin jemmaan. Ostimme kissoille vehnänorasta ja sitä on hauskaa syödä. Liharuuat ovat ykkösjuttu, kuivamuonasta he eivät niinkään välitä. Olemme olleet todella iloisia poikien seurasta. Ne ovat erittäin viihdyttäviä ja niin suloisia, kun kehräävät koko illan sylissä. Kiitos, että saimme pojat ja mukavaa jatkoa teille!

***

Leikattu urospentu, synt. 17.4.2016.

8.7.2016 Neponen ja veljensä Neppari ovat kasvaneet yhdessä Nokkosen, Naskalin, Nougatin ja Nomparellin kanssa.

Neponen on hurmaava ja seurallinen poika, mutta tarvitsee yhtä energisen painikaverin seurakseen. Rauhoituttuaan poika tulee syliin kehräämään ja ottaa mielellään siinä pienet päiväunet. Huiskalelut ja muut vauhdikkaat leikit ovat Neposen mieleen. Ruuaksi maistuu seiti, kana, liha ja laadukas kissanruoka.

Neponen etsii kotia joko veljensä Nepparin kanssa tai toisen reippaan kollin kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.