Nepi

n. 2-3 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.1.2020 Nepi lähti omaan kotiin, missä sille on kissakaveri Ninni.

2.2.2020 kuulumisia kodista: Haettiin Nepi meille viime torstaina ja kotiutuminen on sujunut tosi hyvin. Nepi antaa jo hyvin silittää ja tykkää leikkiä paljon.Olemme vielä pitäneet kissat eri kerroksissa, mutta portin raosta ovat toisiaan vähän haistelleet ja katselleet.

 

***

Nepi-tyttönen on mahtava seuraneiti, joka valloittaa leikkisyydellään ja söpöydellään.

10.1.2020

Nepi tuli Rekku Rescuelle hoitoon joulukuussa 2019, ja melko pian sillä todettiin kohtutulehdus. Nepi saatiin nopeasti leikkaukseen, ja se toipui siitä hyvin. Nyt se on valmis valloittamaan oman loppuelämän ihmiskaverinsa!

Nepi oli alkuun ujo ja säikky, mitä se tulee todennäköisesti olemaan alkuun myös uudessa kodissa. Nepille pitää siis alkuun antaa aikaa ja tilaa, jotta se tuntee olonsa turvalliseksi. Turvallisuuden tunteen saavutettuaan se kuitenkin kiintyy ihmiseensä nopeasti ja kulkee ihmisen jaloissa kaikkialle. Nepi rakastaakin, kun saa huomiota ja hellyyttä omalta ihmiseltään. Korvien rapsutus varsinkin on parasta ikinä!

Nepi on energinen kehruukone, jonka kanssa ei varmasti ole koskaan tylsää. Se rakastaa lelua kuin lelua, ja jos yön aikana aika käy tylsäksi, sille käy leikkikalusta vaikkapa ihmisen varpaat. Kaikkein parasta ovat kuitenkin kepin päässä roikkuvat lelut, joiden perässä se jaksaa juosta ympyrää vaikka maailman tappiin asti! Se myös hyppii ja kokeilee rajojaan mielellään, sekä tunkee itseään pieniinkin kolosiin. Eli olisi tärkeää, että uudessa kodissa on kiipeily- ja piiloutumismahdollisuuksia

Paitsi leikin, myös ruuan avulla Nepiä on helppo motivoida. Nepin salainen herkku ovat herkkutikut. Kynsien leikkaamisesta Nepi ei kamalasti tykkää, joten se on vielä vähän harjoittelun alla oleva asia. Nepin saa nostaa, mutta se ei viihdy pitkään sylissä (paitsi jos on itse päättänyt tulla syliin). Antaa harjata itseään, mutta harjaaminen meinaa mennä vielä vähän harjan kanssa leikkimiseksi.

Nepi on tullut hienosti toimeen myös sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Nepi etsiikin kotia, missä sille olisi kiltti ja energinen tyttökissa leikkikaveriksi.