Nenis (nyk. Taavi)

Lisätty sivulle: 2008-07-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nenis (nyk. Taavi )
7.8.2008 NENIS MUUTTI OMAAN KOTIIN KAHDEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

21.1.2009 Taavista ei sitten kasvanutkaan niin isoa kuin uumoilin, kaikki kasvu taisi jäädä tassuihin :) Tämä on niin mainio tapaus: tykkää nukkua vessan altaassa, kiipeää hirsien päälle seikkailemaan ja verhotangoille kiipeilemään. Ja Taavi vaappuu kirjaimellisesti eteenpäin, koska tassut ovat normaalia lyhyemmät, joten korkealle hyppiminen ei hänen harmikseen onnistu kovinkaan hyvin, jää aina reunalle roikkumaan. Isosiskon ja etenkin isoveljen kanssa painiminen kuuluu myös lempipuuhiin yhdessä päättömän juoksemisen kera. :) -Jenna-

24.8.2008 Taavi on äärimmäisen suloinen karvapallo. Hän mennä taapertaa ympäri taloa muiden kissojen perässä. Välillä isommat tuskastuvat, kun pikkuinen kyhnää koko ajan kyljessä kiinni. Ja ai sitä riemun määrää, kun Helinä-sisko suostuu juoksuleikkiin mukaan. Matot on silloin kasassa ja muut meinaavat jäädä alle. :) Taavista on kasvamassa tosi iso kissa, kun nyt jo tassut ovat isommat kuin muilla kisuilla. -Jenna-

****

UROS, noin 3,5-4kk (heinäkuun lopussa 2008)/Vantaalla

31.7.2008: Siis tää on niin ihana! Nenis on todellakin sosiaalinen pikkukissa, joka kipittää heti ovelle kun astun hoitohuoneeseen. Tämä mainio pikkutapaus kuuluu niihin kissoihin joille kuvat eivät tee tarpeeksi oikeutta, luonnossa on mielestäni vähän pienempi ja vähän pörröisempi sekä paljon ihanampi!

15.7.2008: Mikä suloisen spesiaali ilmestys! The Nenä, eli Nenis on suloinen kollipoika joka odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoidossa.

Kertomus: “3,5 kk musta-valkoinen, hassu kuvioinen kolli. Oli hylätty myymälän eteen, joksenteli ja huusi apua. Super ystävällinen, seurallinen ja rakastava, tykkää olla sylissä ja on aina vieressä. Rakastaa ihmisia ja kissaseuralaisia. Nukkuu kotihoitajan tyynyllä, nenä nenään vastaan. On tottunut syömään naturaalista ruokaa – lihaa, kanaa, kalaa, kermaa.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.