Nemu (nyk. Hans)

04.02.2018

Alkuperä: Suomi

Nemu on saanut kodin, hän muutti samaan kotiin Wasabin kanssa.

 

14.07.2018 Kuulumisia kodista:

“Moikka!

Yleisesti ottaen on molemmilla mennyt hyvin sopeutuminen uuteen kotiin! Nemu sai nimekseen Hans ja Wasabia kutsutaan Börjeksi, tunnistavatkin itsensä niistä. Toisiinsa kisut tutustuivat mahtavalla menestyksellä. Ensin yritettiin leikkiä vähän oven alaraosta, pikkusen pörhisteltiin kun ihan kasvotusten nähtiin, mutta se meni nopeasti ohi ja parin tunnin päästä olivat jo kuin veljekset :D

Keijo-koiran kanssa yhteiselo sujuu mukavasti, koska Keijoa ei hirveemmin kiinnosta mitä kisut touhuilevat. Täytyy sanoa, että itsekin olen hyvin tottunut tähän erilaiseen päivärytmiin ja pieneen härdelliin!

Kissoilla on oma huoneensa (entinen vierashuone), jossa viettävät sen ajan kun emme ole itse kotona. Ihan vaan sen takia, että minimoidaa riski sille jos sattuukin tulemaan ärhentelyä koiran ja kissojen kesken. Tuskin tulee sellaista tapahtumaan, mutta oman mielenrauhan vuoksi ja kun koskaan ei voi tietää. Huone on tietenkin sisustettu kissojen ehdoilla, ja seuraava hankinta tulee olemaan iso itsetehty raapimispuu, jossa voi sitten myös nukkua ja katsella ulos.

Valjaskokeilu on ollut aavistuksen ongelmaista, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Hansin kanssa päästiin kyllä pariksi minuutiksi jo terassillekkin. Vieraita ei kumpikaan aristele, niitäkin kun aika paljon käy. Hans on ehkä vähän hitaammin lämpenevä vieraita kohtaan, tutkailee kauempaa ennenkuin tekee tuttavuutta. Börje ottanut tavakseen nukkua reiden päällä, mikäli sohvalla makoilee joku ja on väsy.

Eipä siinä sitten varmaan muuta, normaaleja kissanpäiviä viettävät, tutkivat, leikkivät ja riehuvat :D
Ovat erittäin ihana lisä tähän eläinperheeseen.

 

-Veera”

 

***

Nemu on aktiivinen kollipoika joka kaipaa seuraksi uuteen kotiinsa nuoren kissakaverin tai veljensä Akumun.

22.4.2018

Nemu on aktiivinen poikakissa joka on leikkisä ja rohkea. Nemun emo Miki tuli sisäkissapopulaatiosta ja pennut syntyivät kotihoitajan luona. Populaatiotausta näkyy Nemun hieman pienempinä silminä, mutta muita terveysongelmia ei ole ollut, lukuun ottamatta hiukan herkkää vatsaa, joka pysyy kunnossa viljattomalla ruokavaliolla.

Nemu muuttaisi mielellään kotiin jossa on aktiivinen nuori leikkikaveri tai yhdessä veljensä Akumun kanssa.