Nemesis

Lisätty sivulle: 2012-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nemesis
7.11.2012 NEMESIS MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1v. (syksyllä 2012), kotihoidossa Vantaalla

10.9.2012 Nemesis on kyllä niin suloinen kainaloinen. Hoitopaikassa on nyt tulleet tutuksi muut kissat ja koirat, kaikkien kanssa Neme tulee juttuun. Kaiken kaikkiaan oikein mukava pieni minikissa, joka tahtoo olla perheen menossa mukana ja sitten välillä käpertyy kainaloon halittavaksi.

4.9.2012 Lisätty suloisesta Nemesiksestä kuvia :) Seurallinen Neme tykkää kommentoida maailman menoa ja voisi soveltua mukavasti kissakaverinkin seuraan.

26.8.2012 Nemesis on todella ihana pikkuruinen kissaneiti joka rakastaa ihmistä! Voi sitä kehräyksen ja puskemisen määrää kun Nemesistä menee moikkaamaan, se on todella seurallinen neiti. Nemesis on nukkunut hoitopaikassa suloisesti sängyssä pää tyynyllä ja vaikuttaa siltä kun olisi koko ikänsä asunut täällä. Oma koti Nemelle on kuitenkin hakusessa ja nyt kun se on steriloitu ja pari päivän kuluttua laitetaan vielä rokotuksetkin kuntoon niin neiti olisi valmis muuttamaan omaan kotiin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.