Nelma

6 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Hämeenlinna (sijaiskodissa)

Nelma on utelias ja hieman arka tyttökissa, joka etsii yhteistä kotia kaverinsa Neilikan kanssa.

20.7.2021

Nelma on kesy, mutta arka kissa, joka hakee paljon tukea ystävästään Neilikasta. Nelman lempipuuhaa on katsella ikkunasta maailman menoa, ja uudessa kodissa pitääkin olla hyvin tarkkana, että Nelma ei pääse puikahtamaan karkuun avoimesta ikkunasta tai oven raosta. Nelma ei ole sylikissa, mutta se antaa ihmisen silittää pikaisesti ohimennen tai ruoka-aikaan.

Nelma on tottunut lapsiin ja muihin tyttökissoihin, ja se tulisi mahdollisesti toimeen myös kiltin ja rauhallisen koiran kanssa. Nelman uuden omistajan tulee osata toimia aran kissan ehdoilla. Nelmaa ei luovuteta uuteen kotiin yksin, vaan hän muuttaa yhdessä kaverinsa Neilikan kanssa. Molempien tyttöjen arkuus johtuu todennäköisesti populaatiotaustasta ja siitä, että pentuajan sosiaaliset kokemukset ovat jääneet vähiin.

Summary in English

Nelma is a bit shy but very curious, and she is looking for a forever home with her friend Neilikka.

20.7.2021

Nelma is a shy cat who seeks a lot of comfort from her cat friend Neilikka. Nelma loves to watch outside from the window and her new owner needs to be very aware not to let Nelma escape through a window or a door. Nelma does not like to be held by people but she will let humans pet her a little bit every now and then.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nelma

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio





    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.










    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.