Nelma

6 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

23.9.2021 Nelma ja Neilikka muuttivat yhdessä loppuelämän kotiinsa.

***

Nelma on utelias ja hieman arka tyttökissa, joka etsii yhteistä kotia kaverinsa Neilikan kanssa.

2.9.2021

Nelma ja Neilikka ovat varsinainen paita ja peppu, ja he etsivät yhä omaa yhteistä loppuelämän kotiaan. Molemmat tytöt ovat kesyyntyneet sijaiskodissa viime aikoina valtavasti. Nelma ei oikein pidä sylissä olosta, mutta hän nauttii silityksistä oikein paljon. Nelma ja Neilikka saavat toisistaan paljon tukea ja turvaa. Sijaiskodissa tytöt ovat tulleet oikein hyvin toimeen toisten kissojen ja pienten lasten kanssa. Koiranpennunkin he ovat tavanneet, eikä siitäkään tarvinnut nostaa minkäänlaista älämölöä.

20.7.2021

Nelma on kesy, mutta arka kissa, joka hakee paljon tukea ystävästään Neilikasta. Nelman lempipuuhaa on katsella ikkunasta maailman menoa, ja uudessa kodissa pitääkin olla hyvin tarkkana, että Nelma ei pääse puikahtamaan karkuun avoimesta ikkunasta tai oven raosta. Nelma ei ole sylikissa, mutta se antaa ihmisen silittää pikaisesti ohimennen tai ruoka-aikaan.

Nelma on tottunut lapsiin ja muihin tyttökissoihin, ja se tulisi mahdollisesti toimeen myös kiltin ja rauhallisen koiran kanssa. Nelman uuden omistajan tulee osata toimia aran kissan ehdoilla. Nelmaa ei luovuteta uuteen kotiin yksin, vaan hän muuttaa yhdessä kaverinsa Neilikan kanssa. Molempien tyttöjen arkuus johtuu todennäköisesti populaatiotaustasta ja siitä, että pentuajan sosiaaliset kokemukset ovat jääneet vähiin.

Summary in English

Nelma is a bit shy but very curious, and she is looking for a forever home with her friend Neilikka.

20.7.2021

Nelma is a shy cat who seeks a lot of comfort from her cat friend Neilikka. Nelma loves to watch outside from the window and her new owner needs to be very aware not to let Nelma escape through a window or a door. Nelma does not like to be held by people but she will let humans pet her a little bit every now and then.