Nelly (nyk. Nelli)

Lisätty sivulle: 2015-04-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nelly (nyk. Nelli)
2.5.2015 Nelly muutti omaan kotiin Turkuun.

***

Kuulumisia kodista:

20.5.2015 Nelli lähettää terveisiä Turusta! Nellin ja Retun tutustuminen on mennyt hyvin. Pari ekaa päivää Retu oli häntä paksuna ja kyräilivät toisiaan, mutta sitten tutustuminen eteni hyvin ja nopeasti.

Nellistä on löytynyt uusia puolia. Hän on varsin leikkisä ja sehän Retulle sopii. Jahtaavat toisiaan vuorotellen ja Nellikin välillä vaanii jossain nurkan takana Retua. Nelli on myös tykästynyt narujen ohella pehmopalloihin joita vierittää lattiaa pitkin ja välillä kantaa suussaan. Hän on myös ruvennut naukumaan! Vastaa Retun kurnailuun ja välillä minun puheeseeni. Naukuu myös Retulle merkiksi, jos leikit neidin mielestä yltyvät liian rajuiksi. Hassua on se, että Nellillä on aivan vauvakisun ääni, pieni ja hentoinen. :)

Nelli ottaa myös kontaktia tyttööni ja minuun. Yleensä tulee luo, pysähtyy ja nostaa hännän pystyyn ja odottaa silitystä. Harjauksesta kovin tykkää, yleensä silloin kehrää ja on tyytyväisen näköinen. Olen myös välillä herännyt yöllä ja huomannut, kun Nelli nukkuu vieressä tai jalkopäässä. Nyt tätä kirjoittaessa Nelli tuli viereeni sohvalle. :)

Nelli on tasapainoinen ja rauhallinen kissa josta löytyy se leikkisä ja joskus
hieman hienostelevakin puoli. :) Retu on onnellinen, kun sai lajitoverin. Hakeutuu usein nukkumaan samaan tilaan kuin Nelli ja joskus hakee Nelliä. Myös Retun kurnailun määrä on lisääntynyt maksimaalisesti.

Olemme kaikki kolme, minä, Julianna ja Retu, oikein tyytyväisiä, että saimme Nellin uudeksi perheenjäseneksemme ja mielestäni Nelli näyttää sopeutuneen varsin hyvin ja on oppinut talon tavoille.

***

Leikattu aikuinen naaras, 3v. Kotihoidossa Helsingissä.

11.4.2015 Nelly on tuimasta ilmeestään huolimatta todella mukava ja kiltti kilpparinaaras, joka toivoo pääsevänsä kotiin joko Nessu-kaverinsa kanssa tai toisen sosiaalisen kissan kaveriksi.

Nelly on ihmisille ystävällinen, melko rauhallinen ja harkitsevainen tyttö joka leikkii sekä toisen kissan kanssa että omin päin. Entisen omistajan mukaan kilppareille tyypillinen kipakkuus puuttuu Nellyn luonteesta täysin, eikä kotihoitajakaan ole moisesta nähnyt viitteitä. Nelly kaipaa ilmiselvästi kissaseuraa, mutta on myös tullut toimeen koirien kanssa.

Kaikenlainen käsittely ja hoitotoimenpiteet sujuvat Nellyn kanssa ongelmitta, ja ruokahalukin tuntuu olevan juuri sopiva sillä toisin kuin Nessu-kolli Nelly on ihan mallinmitoissa. Nelly on ollut perusterve kissa eikä sillä ole ollut minkäänlaisia käytösongelmia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.