Nellie (nyk. Manteli)

Lisätty sivulle: 2013-06-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nellie (nyk. Manteli)
3.7.2013 Nellie sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

18.7.2013 Nellie vaihtoi nimensä Manteliksi ja sai kodin Tampereelta. Hoitopaikassa tuolin alla piilotelleesta pikkukissasta kuoriutui jo ensimmäisenä iltana varsin rohkea tutkija. Alussa Manteli asusti yhdessä huoneessa eristyksestä muusta asunnosta, sillä huoneistoa hallitsi 16-vuotias kissarouva. Manteli kävi vahvistusrokotuksella ja saa nyt vaellella koko asunnossa.

Hienosti on mennyt ja suhde vanhan kissan kanssa kehittyy vähitellen. Manteli lukee hyvin tilannetta ja antaa vanhalle kissalle tilaa ja aikaa. Samalla sohvalla tytöt ovat jo mahtuneet pötköttämään. Ihmisiin tottuminen etenee myös hitaasti, mutta varmasti: silitykset ja rapsutukset kelpaavat. Sylissäolokin onnistuu jo lyhyitä aikoja.

***

Leikattu naaras, noin 6-8 kk (kesällä 2013), kotihoidossa Vantaalla

26.6.2013 Nellie kävi eilen rokotuksilla ja steriloitavana ja alkaisi olla valmis lähtemään omaan kotiin. Pienikokoinen Nellie on suloinen ujompi tyttö jolta uusiin ihmisiin tottuminen luultavasti vie vain vähän enemmän aikaa. Luonne on kuitenkin kiltti ja helposti käsiteltävä, Nellien paikka voisi olla rauhallisessa kodissa jossa ei ole lapsia. Omaan kotiin voisi tietenkin lähteä myös samasta porukasta olevan kissakaverin kanssa :)

13.6.2013 Nellie, Jethro, Gibbs ja Tobias tulivat Vantaalla kotihoitoon ja etsivät nyt uutta kotia joko yhdessä tai erikseen. Aiemmassa kodissa kissat ovat tottuneet myös koiriin, joten kissoihin tottunut koirakin voisi ehkä uudessa kodissa olla. Koko porukka on vielä vähän hämillään uudesta paikasta, mutta ovat oikein mukavia kissoja, vaikka vielä vähän ujostuttaakin. Nellie ei vielä ole leikattu, mutta se steriloidaan ennen uuteen kotiin lähtöä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.