Nelli Nuudelipää (nyk. Nelli Hellin)

Lisätty sivulle: 2014-03-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nelli Nuudelipää (nyk. Nelli Hellin)
26.5.2017 Nelli muutti omaan kotiin Helsingissä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.9.2017 Elämä Hellinin kanssa on parempaa kuin osasin kuvitella. Opimme tuntemaan toisiamme päivä päivältä päivältä paremmin. Leikimme paljon, jo jonkun aikaa on ertyisen innostavaa on ollut leikki pitkän kanttinahan kanssa. Minä pyöritän nauhaa niin kuin voimistelunauhaa pyyöritetään, Hellin vaanii ja hyökkää nauhan kimppuun. Ruoan suhteen Hellin on aina yhtä nirso. Tarjoan aina ensin märkäruokaa, jota Hellin syö 5g – 40g, koskus vain nuuhkaisee. Kun hän on saanut kylläkseen märkäruokaa, hän kaampii lattiaa ja seinää kuin haluaisi peittää ruokakupin niin kuin peittäisi hiekkalaatikolla käynnin jälkeen. Hellin on rohkaistunut vieraiden suhteen, tutumisnuuhkimisen jälkeen vähän aikaa mietittyään on jopa muutaman kerran mennyt jonkun syliinkin. Uskallan väittää, että Hellin on yhtä onnellinen kuin minäkin olen yhdessä asumisesta ja elämisestä.

7.7.2017 Nelli on ihanin kissa, jonka olen koskaan tavannut. Nelli tutustui rohkeasti uuteen kotiin. Pian huomasin, että Nelli Nuudelipää ei ole sopiva nimi. Nelli Hellin on parempi, niinpä hän on nyt Nelli Hellin tai pelkästään Hellin. Nelli Hellin syö hitaasti märkäruokaa, maistelee vähän kerrallaan, kupin tyhjeneminen voi kestää kaksi tuntia. Raksuja olen antanut lähinnä vain virikkeeksi, piilotellut etsittäväksi ja pyöriteltävän pallon sisälle. Nelli Hellinin mieleisin leikki on sulkalelun metsästys, se on meidän joka iltainen huvi. Parvekkeella lintujen seuraaminen on myös mieleistä puuhaa. Hyvin pian Nelli Hellin alkoi viihtyä myös sylissä.

3.6.2017 Rohkea Nelli on kotiutunut nopeasti uuteen kotiin. Tuntuu kuin olisimme Nellin kanssa asuneet jo pitkään, vaikka muutosta on vain kahdeksan päivää. Hän tulee syliin nukkumaan päiväunia ja joka yö nukutaan muutama tunti vierekkäin. Nelli tykkää HelliniksiHellin niin paljon, että Nelli Nuudelipää ei tunnu suuhun sopivalta, niinpä olen alkanut kutsua häntä nimellä Nelli Hellin ❤️

***

Leikattu naaras, pian 4 v.

8.5.2017 Nelli Nuudelipää on suloinen ja rauhallinen kissa, joka viihtyy ihmisten kanssa ja rakastaa rapsutuksia.

Nelli palautui yhdistykselle, koska se stressaantui perheensä pienestä lapsesta ja stressi ilmeni ajoittaisina sisäsiisteysongelmina. Lääketieteellistä syytä ongelmiin ei ole löydetty. Kotihoitopaikassa Nelli on osoittautunut erittäin siistiksi kissaksi, eikä stressipissailua ole ilmennyt.

Pienikokoinen Nelli on taitava hyppääjä ja se rakastaa korkeita paikkoja, josta voi tarkkailla perheen elämää. Isot suljetut ovet Nelli avaa näppärästi kahvaan hyppäämällä ja pienemmät, kuten kylpyhuoneen peilikaapin ovet, se näprää tassulla auki. Päättäväinen kissaneiti hakee tarvittaessa ruokansakin itse. Jos kuppiin on yöksi jätetty Nellin mielestä väärää ruokaa, voi kuivaruokapussi löytyä aamulla rikkipureskeltuna keittiön lattialta.

Ihmisrakas Nelli tulee usein viereen nukkumaan ja kiipeää joskus syliinkin, kun sitä itse haluaa. Nostelusta tai kanniskelusta se ei pidä. Edellisessä kodissa Nelli oli opetettu valjaisiin, joten se on ulkoillut mielellään myös kotihoitopaikassa, vaikka uusi piha vielä hiukan arastuttaakin. Lasitettu parveke on yksi Nellin mielipaikoista.

Uudeksi kodiksi Nellille toivotaan rauhallista perhettä, jossa ei ole pieniä lapsia. Isompien koululaisten kanssa Nelli tulee toimeen. Kissakaverikin uudessa kodissa voisi olla, mutta Nelli viihtyy todennäköisesti myös ainoana kissana, jos se saa tarpeeksi huomiota. Edellisessä perheessä Nellillä oli kaverina kissatyttö.

***

9.4.2014 Nelli sai kodin Helsingistä.

Kuulumisia kodista:

13.5.2014 Nuudeli on kotiutunut todella hyvin. Pari kertaa on valjaissakin käytetty ulkona ja yhä enemmän alkaa viihtymään ulkona. Utelias tyttö. Tykkää mielellään tutkia joka kolon ja nurkan ulkona sekä sisällä:)

27.4.2014 Nuudeli on kotiutunut hyvin. Ollut touhukas ja aktiivinen kissa. Ostettiin iso raapimispuu, jossa viihtyy:) Matokuurin myös saanut, kohta saa toisen kuurin. Tosiaan ensimmäisen matokuurin aikana oksensi kerran, johtunee varmaan kuurista. Nuudeli on kiltti kissa ja tullut innokkaasti tapaamaan meidän ystäviä jotka käyneet kylässä. Ollut kiltisti yön aikana ja viihtynyt myös sylissä kun esim. televisiota olemme katselleet. Ahkerasti olemme leluilla leikittäneet Nuudelia kun on niin innokas tyttö, myös tykkää leikkiä yksinkin leluilla. Eläinkaupan Ruokia olemme kokeilleet laidasta laitaan ja huomanneetkin että neiti tykkää kalaruuista. Ikkunalaudalla viihtyy paljon kun on ulkona katseltavaa ja nuuskittavaa, koska meillä on ikkuna auki, mutta siinä on ötökkäverkko, että Nuudeli ei karkaa. Nuudeli on siis kaikin puolin ihana kissa, mukavaa että olemme saaneet Nuudelin meille

***

Leikattu naaras, noin 8 kk. Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

17.3.2014 Nelli hoitoon saapuessaan ihmetteli uuttaa paikkaa yhden illan ajan ja sitten päätti heittäytyä taloksi. Nopeasti kotiuduttuaan Nellistä onkin kuoriutunut leikkisä kissa, joka keksii puuhaa yksin ja myös hoitotädin kanssa. Rapsuttelutkin on Nellille oikein mieleen.

11.3.2014 Nätti raidallinen kissaneito Nelli Nuudelipää odottaa omaan kotiin pääsyä. Nelli joutui etsimään uutta kotia koska alkuperäisessä kodissa puhkesi allergia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.