Nelli Nellukka

Lisätty sivulle: 2017-01-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nelli Nellukka
7.2.2017 Nelli sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.8.2018 Hei, Terveisiä tänään 10 vuotta täyttävältä Nelliltä!

Puolitoista vuotta luonamme viettänyt Nelli Nellukka nauttii olostaan asuntomme kuningattarena. Lempipaikka on yleensä siellä, missä muutkin ovat, oli se sitten sohvalla, sängyssä, olohuoneen pöydällä tai vaikkapa sylissä. Yöt hän viettää kanssamme tyynyjen välissä nukkuen. Omin paikka hänelle on kuitenkin ikkunan vieressä seisova kiipeilypuu, josta voi katsella ulos ja seurata muiden liikkeitä.

Nelli kävi vuoden alussa eläinlääkärin vastaanotolla tarkastuksessa, ja lääkäri totesi hänet hyvin terveeksi rouvaksi. Pari kuukautta sitten kävimme vastaanotolla uudestaan näyttämässä Nellin oikeanpuolista korvaa, joka punoitti ja jota hän raapi tavallista enemmän. Korvatulehdusta ei kuitenkaan ollut, ja oireilu loppui lääkäristä saadun voiteen käyttämisen jälkeen. Purukalustokin on pysynyt kunnossa, ja hampaiden harjaus onnistuu useimmiten vastustelematta.

Lempiruoat- ja herkut ovat vakiintuneet, ja Nelli syökin mieluummin lempiruokiaan kuin kokeilee uusia. Tassun antaminen ja kättely onnistuu, kun herkkuja on luvassa. Nelli haluaa edelleen leikkiä päivittäin, joskin hän saattaa hieman väsyä kesken lelujen jahtaamisen. Eniten Nelli tykkääkin makoilla ja rentoutua kanssamme.

Tänään syntymäpäivää vietetään antamalla Nellille hänen eniten himoitsemaa ruokaansa ja ripauksella kissanminttua.

15.2.2017 Nelli on nyt ollut luonamme viikon ja meillä sujuu yhdessä aivan loistavasti! Ensimmäiset pari päivää hän vietti suuren osan ajasta piilossa sängyn alla, mutta tuli kuitenkin piilostaan ulos syömään normaalisti heti ensimmäisenä iltana. Hän myös nukkui kanssamme sängyssä jo ensimmäisenä yönä. Vaikka Nelli aluksi päiväsaikaan piileskeli, hän kuitenkin uskaltautui rohkeasti leikkimään ja tervehtimään aina hämärän aikaan.

Nyt piilopaikka on jo jätetty, ja Nellin lempipaikka onkin sängyllä peittojen seassa, varsinkin silloin, kun hänellä on siellä seuraa. Hän haluaa jo leikkiä päivittäin – kaikista eniten hän rakastaa seurata laservalopistettä, eikä malttaisi millään lopettaa jahtia. Myös kaikki tarjoamamme ruoka on maistunut ongelmitta. Ja rapsutuksia hän kaipaisi jatkuvasti!

Nelli on aivan ihana kissa; emme voineet kuvitellakaan löytävämme mukavempaa kissakaveria! Hän vaikuttaa myös nauttivan olostaan kanssamme.

***

Leikattu naaras, s. 18.8.2008. Kotihoidossa Helsingissä.

23.1.2017 Nelli on kiltti, siisti ja rauhallinen kissarouva, joka etsii uutta kotia kodin ainoana kissana. Nelli on alun ujostelun jälkeen ottanut hoitopaikassa sohvanvaltiaan paikan ja rapsutukset maistuvat sille, kuten myös kaikenlaiset herkkupalat. Vaikka Nelli välillä innostuu puskemisesta, huomiosta ja keppilelulla leikkimisestä, se kaipaa myös rauhallista ympäristöä ja suojaisia torkkupaikkoja omille nokosille. Hepulituulella ollessaan Nelli saattaa tarttua käteen tassuilla, mutta muutoin se on oikein hyvätapainen kaveri.

Nelli etsii rauhallista aikuiskotia, jossa saisi olla ainoana lemmikkinä. Koiriin Nelli on tottunut, mutta mahdollinen koirakaverikin saisi olla rauhallinen luonteeltaan. Nellin edellisessä kodissa muut kissat kiusasivat sitä, joten kissakaveria Nelli ei enää halua saman katon alle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.