Nelli

Lisätty sivulle: 2009-11-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nelli
24.1.2010 NELLI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

7.2.2010 Nelli on kotiutunut luoksemme oikein mahtavasti. Ensimmäisenä päivänä se oli tietenkin aluksi arka, mutta parin tunnin jälkeen se uskaltautui jo syliin. Kaiken kaikkiaan Nellin kanssa on mennyt oikein hyvin, mitään ongelmia ei ole ollut. Se on todella utelias ja leikkisä, ja on löytänyt joka kolon
asunnostamme. Uusin lempinukkumapaikka on sohvan sisällä, kun se löysi sohvan pohjassa olevan reiän mistä livahtaa sisään :)

Nelli on syönyt oikein hyvin ja tykännyt kaikesta mitä sille on annettu. Sen
herkkua on oikeastan jogurtti, mitä se kinuaa minulta aina sitä syödessäni.
annankin sen yleensä nuolla lusikan puhtaaksi. Onnelliset omistajat Hanna ja Henrik

****

NAARAS, noin 2,5kk (marraskuussa 2009)

25.11.2009 Sisarusparvi Nakke, Nipa, Nami, Nelli ja Naali odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Hylätty kotikissa synnytti pennut kerrostalon ulko-oven kuistin alle. Reikä muurattiin kiinni siinä toivossa että kissat kuolevat nälkään. Mutta Larissa kävi montaa viikkoa joka ilta ruokkimassa emo-kissaa ulko-oven edessä olevan jalka-ristikon kautta (kuistin alus on noin 1 m syvä). Tietysti kaikki talon ihmiset haukkuivat häntä, mutta se ei haittanut. Lopuksi emo-kissa toi Larissan eteen kaikki pennut, sitten Larissa siirsi ristikon ja korjasi kaikki pennut turvaan ja emokin pääsi samalla ansastaan pois. Emo-kissa löydettiin myöhemmin imettämässä yhtä pikku pentua hylätyn mielensairaalan luota huonossa kunnossa hädin elossa.

Naali / Mustanaamainen “siiamilainen”-naaras
Nakke / Valkeanaamainen “siiamilainen”-uros
Nelli / Mustavalkoinen-valkoinen rinta-naaras
Nami / Mustavalkoinen:oikea suunpuoli-valkoinen,vasen-musta-naaras
Nipa / Mustavalkoinen-valkoinen suu-uros, se on perheen pää

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.