Nella Nokinenä

Lisätty sivulle: 2013-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nella Nokinenä
6.9.2013 Nella muutti omaan kotiin Vantaalle kahden vanhemman kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, noin 12 vkoa. Luovutus aikaisintaan 27.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

29.8 Nellaa ollaan menossa katsomaan mutta lisää pentuja on tulossa sivuille lähiaikoina.

18.8.2013 Nella on vielä ihmisen kanssa hieman ujo ja mietiskeleväinen pikkuinen, joka kaipaa hiljaisemmanpuoleista kotia jossa olisi rauhallinen kissakaveri näyttämässä mallia. Nella saattaa omatoimisesti tulla hoitotädin jalkojen päälle leikkimään tai nukkumaan, mutta lähempää tuttavuutta pitää toistaiseksi tehdä ihmisen toimesta. Syliin “joutuessaan” Nella on kuitenkin rento ja yleensä kehrääväinenkin, ja kaikki hoitotoimenpiteet ovat sujuneet ongelmitta.

13.8.2013 Nestori, Nuuti, Neela, Nooa sekä Nella ovat mustavalkokirjava sisarusparvi. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.