Nejma (nyk. Minnie)

Lisätty sivulle: 2014-07-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nejma (nyk. Minnie)
20.7.2014 Nejma ja Naaja saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

14.3.2015 Mirrit voivat hyvin, ovat terveitä ja leikkivät niin että hyllyt heiluu. Syövät hyvin ja ovat meille NIIN rakkaita. Minnien (Nejma) lempilelut ovat hiuskuminauhat joita neiti käy varastelemassa kylpyhuoneen hyllystä. Lilly (Naaja) taas tykkää kaikista naruista ja on hulluna pahvilaatikoihin. Olemme edelleen onnesta soikeina.

28.7.2014 Hei, Meillä on mennyt ensimmäinen viikko todella hienosti kuumuudesta huolimatta. Tytöt ovat sopeutuneet hyvin vauhdikkaaseen perhe elämään. Yöllä riittää vauhtia ainakin metelistä päätellen:)! Lapsukaiset leikkivät ja pussailevat tyttöjä kovasti. Olemme saaneet ihanat perheenjäsenet. Rohkeasti on tutustuttu pesukoneeseen, imuriin ja kaikkiin kenkiin mitä lattialta löytyy:). Tässä muutamia kuvia. Ihanaa kesää!!! T:Minnie ja Lilly + loput

***

Naaraspentu, leikataan. Luovutus heinäkuun lopussa. Kotihoidossa Helsingissä.

4.7.2014 Naaja ja Nejma päätyivät yhdistyksen hoiviin todella pieninä ja laihoina nassikoina. Tytöistä on kasvanut superreippaita ja kehrääväisiä kissanalkuja. Voit lukea lisää pikkuisten alkutaipaleesta rekkublogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.