Nejire (nyk. Luna)

31.7.2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

23.11.2023 Nejire muutti omaan kotiin toisen nuoren tyttökissan kaveriksi.

22.2.2024 Kuulumisia uudesta kodista:

“Luettiin tänä aamuna suru uutiset Lunan sisaruksesta Tamakista, lämmin osanotto suruun. ❤️ Päätimme siis välittää hyviäkin uutisia. Olemme niin kiitollisia rekku rescuelle ja sijaiskodeille hienosta työstä, että kodittomat kissat saavat mahdollisuuden rakastaviin koteihin ja huolenpitoon teidän ansiosta.

Nejiren nimi on vaihdettu Lunaksi

Terkkuja Lunalta,

Luna kasvaa päivä päivältä, ja on niin kaunis kissa. Uteliaisuutta ja intoa ei Lunalta puutu. Eka pitkä autoreissu meni Lunalla todella hienosti, nukkui koko kolmen tunnin matkan ja mökkiä tutki heti uteliaana, kun taas Lilo vähän aristeli uutta ympäristöä. Luna opetti Lilolle, että ei tässä mitään pelättävää ole. Luna on ottanut tavaksi, että aina kun kuulee että joku herää, niin juoksee kovaa vauhtia sänkyyn kehräämään ja hakemaan rapsutuksia. Kissoista on meille niin paljon iloa päivittäin, ja tuntuu että kissat tuovat myös toisilleen paljon iloa.
Luna tuntuu rakastavan vettä, aina kun kuulee jossain, että hana avataan juoksee heti paikalle ihmettelemään.
Ruokahalua neidiltä löytyy, välillä meinaa rohmuta myös Lilon ruuat niinkun ei olisi ikinä ruokittu, ja Lilo kiltisti antaisi Lunan näin tehdä jos asiaan ei puututtaisi.
Luna tietysti myös rakastaa kiipeilyä, kaikkia leluja mitä vaan on, sekä päätöntä juoksentelua. Joskus myös verhoihin kiipeily olisi Lunan mielestä niin hauskaa puuhaa ja katon reunassa sitten odottaa, että joku tulisi hänet nostamaan sieltä alas.”

***

Kaunis ja rasavilli Nejire tulee luovutusikään viikolla 45. Sijaiskodissa hänen päivänsä kuluvat leikkien, kiipeillen ja ikkunasta ulos tähystellen.

24.10.2023

Mirio, Tamaki ja Nejire ovat kissanpentukolmikko, jotka saapuivat rekkujen sijaiskotiin noin neljän viikon iässä emonsa kanssa. Emo oli ehtinyt synnyttää lapsensa ulos, mutta perhe onneksi löydettiin pian ja saatiin sisälle kasvamaan. Emo onkin hoitanut lapsiaan mallikkaasti ja heistä on kasvanut reippaita kissakansalaisia, jotka viihdyttävät sijaiskodin etätyöpäiviä metkuillaan. He ovat suhtautuneet rohkeasti myös sijaiskodin vieraisiin, eikä edes vieraileva ihmistaapero ole pelottanut heitä. Koiria kolmikko ei ole vielä tavannut.

Nejire on hento ja kaunis tyttöpentu, joka on pakattu isolla luonteella ja hurjalla leikkityylillä. Nejire leikkii täysillä veljiensä kanssa, vaikka jääkin helposti alakynteen. Nejiren oma erikoiskyky onkin kiipeily. Jo vajaan parin kuukauden iässä Nejire oli ensimmäinen, joka alkoi kiipeillä raapimispuissa ja hoitajan jalkoja pitkin. Vaikka jälkimmäisestä on pyritty pääsemään eroon (ja menestytty hyvin), tarvitsee tyttö paljon sallittuja kiipeilypaikkoja.

Nejire ei varsinaisesti viihdy sylissä, mutta nauttii rapsutuksista ja pienistä hellyyshetkistä. Ehkä aikanaan hän tulee viihtymään paremmin sohvalla, mutta nyt hänellä on liikaa kissanpentuhommia mielessä. Vaikka rasavilli tyttö pysyykin veljiensä leikeissä mukana, ovat heidän otteensa välillä liian rajuja. Nejire etsiikin kotia toisen nuoren ja kiltin tyttökissan kaverina, joka jaksaisi leikkiä ja tutkia maailmaa hänen kanssaan.

Nejireä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi.