Neiti yksi (nyk. Mimu)

Lisätty sivulle: 2012-10-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neiti yksi (nyk. Mimu)
22.2.2013 Neiti yksi, nyk. Mimu, muutti omaan kotiin Vantaalle

***

29.3.2013 Kuulumisia kodista:

Meistä on tullu Mimun kanssa jo ihan parhaat kaverit! Aina se kipittää ovelle vastaan ja tulee aina aamuisin herättelemään puskemalla ja nuolemalla :)

Se on kauhean kiinnostunut kaikesta missä on vettä kuten vesihanat ja vessanpönttö, jonne se on jo kerran pulahtanutkin mutta tuli aika äkkiä pois :D Se tulee myös aina saunaan mukaan istumaan alimmalle lauteelle. Valjaisiin ollaan jo pikkuhiljaa totuteltu ja yllättävän kivuttomasti se on mennytkin, ainakin vielä kun ollaan oltu vaan sisällä tai parvekkeella. Tosin aina kun kääntää selän Mimu yrittää purra hihnaa :P

Isommilta tihutöiltäkin ollaan vielä vältytty, välillä vaan löytyy sukat eri paikasta kun mihin ne oli jättänyt ja välillä oon heränny siihen kun se on löytäny jostain paperipussin painikaveriksi :D

Että ainakaan vielä ei ole ilmennyt mitään ongelmia. Aivan ihana kissa se on ja ihan minun tyyppiä, tullaan hyvin juttuun :) !

***

Leikattu naaras, noin 1-2v. kotihoidossa Helsingissä

30.1.2013 Neiti Yksi on vähän vakavailmeinen tyttö joka antaa itsestään ujon alkuvaikutelman. Heti ensimmäisenä iltana Neiti kuitenkin hiipi varovasti uuden kotihoitajan syliin ja heittäytyi antaumuksella helliteltäväksi. Hoitohuoneen sängyllä loikoillessa saakin melko suurella todennäköisyydellä petikaverin, sillä Neiti tulee heti mahan päälle makoilemaan, ojentaa leuan olkapäälle ja kehrää tyytyväisenä saamastaan huomiosta. Tuntuukin siltä että Neiti ehkä olisi onnellisin perheen ainoana lemmikkinä, kunhan saa ihmisiltä riittävästi huomiota.

26.1.2013 Suloinen Neiti Yksi saapui Helsinkiin kotihoitoon. Kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja neitiin ensin tutustuu.

24.1.2013 Neiti Yksi matkustaa kotihoitoon pääkaupunkiseudulle yhdessä Herman kanssa lauantaina.

11.12.2012 Neidille lisätty kuvia. Neiti Yksi on hieman ujo ja vetäytyvä, se ei liiemmin pidä muista kissoista ja välttelee niitä. Neiti yksi odottaa taustalla, että hänetkin huomattaisiin. Nuoremmat kissat jyräävät Ykkösen jalkoihinsa. Neiti Yksin on rauhallinen ja tuumaileva tyttö. Neidin kodissa voisi olla rauhallinen kaveri, muttei montaa eläintä. Lapsiperheessäkää Ykkönen ei välttämättä viihtyisi. Rauhallinen aikuis-koti jossa saisi tuumailla ja nautiskella hellyydestä ilman kilpailua ja ylivirkeitä kavereita olisi Ykköselle mieluisinta.

30.10.2012 Neiti yksi on sosiaalinen ja erittäin ihmisrakas kissa. Neiti ykkösen turkki kaipaa hieman hoitoa ja harjauksen opettelua. Neiti yksi on tullut hiljattain tarhalle hyvin takkuisena jo tovin oman onnensa nojassa ulkona liikkuneen näköisena. Neiti ykkösen taustasta ei ole tarkempaa tietoa. Neidit yksi ja kaksi ovat löytyneet samasta paikasta ja tulevat toimeen hyvin yhdessä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.