Neiti Raitapaita

01.07.2017

Alkuperä: Suomi

Neiti Raitapaita, lyhyemmin Raita on reipas, ihmisrakas nuori tyttökissa joka etsii kotia jossa jaksetaan järjestää hänelle reilusti tekemistä.

22.2.2019
Neiti Raitapaita hurmasi lopulta kotihoitajan niin että jäi sijaiskotiinsa asumaan.

31.1.2019
Raita tuli yhdistykselle koska edellisessä kodissa toinen kissa oli kiusannut häntä ja Raita oli alkanut pissailla vääriin paikkoihin. Pissailun syyksi paljastui pissatulehdus, joka on nyt hoidettu kuntoon ja sitä myöten pissailu vääriin paikkoihin loppunut. Jatkossa tulehduksen uusiutuminen tulee kuitenkin ennaltaehkäistä panostamalla ruokinnassa laadukkaaseen märkäruokaan.

Pieneksi kissaksi Raidalla riittää energiaa; ominpäin hän tykkää pallopeleistä ja raksujen etsinnästä piiloista. Ylivoimainen lempiasia ovat kuitenkin ihmiset. Jos Raita pääsee rinnan päälle tai kainaloon nukkumaan, ehkä jopa rapsutettavaksi, hän on kovin onnellinen. Raita tykkää puskea kotihoitajan naamaan ja näyttää monella tapaa, että tunteensa ovat mitä lämpimimmät. Öisin hän saattaa pitää tassullansa ihmisen kädestä hellästi kiinni. Ylipäätään Raita suhtautuu uusiin ihmistuttavuuksiin luottamuksella ja on heti eteisessä moikkaamassa uusia tuttavia.

Ulkoilu on Raidalle mieleistä puuhaa ja jo pelkkä valjaiden näkeminen saa pikkukissan innostumaan. Uudessa kodissa tulisi siis olla aikaa ja halua panostaa Raidan aktivointiin ja mahdollisesti myös kiltti kissakaveri jonka kanssa voisi leikkiä ja touhuta.