Neiti Puhi (nyk. Irma)

Lisätty sivulle: 2015-01-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neiti Puhi (nyk. Irma)
23.1.2015 Puhi sai kodin Leon kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.11.2017 Irman kaverista Leosta tuli sairauden vuoksi kissaenekeli. Irma ei ole osoittanut mitään kaipaamisen/etsimisen merkkejä. Ennemminkin Irma tuntuu ottavan kaiken irti tilanteesta, jossa hän on talouden ainoa kissa! Eli Karvaturre-Irma voi hyvin ja pirteästi sekä kaikki kissanlelut saa hirveätä kyytiä!

10.2.2015 Kuvaterveisiä Irmalta ja Leolta!

***

Leikattu naaras. Syntynyt 2.8.2013, kotihoidossa Vantaalla.

16.1.2015 Neiti Puhi on erittäin sosiaalinen tyttö, joka etsii kotia, josta löytyisi toinen tyttökissa kaveriksi. Koirat eivät ole Puhin mieleen, eli turreja ei saisi uudessa kodissa olla.

8.1.2015 Puhi on rauhallinen kissaneiti, joka kyllä tykkää leikkiä hiirillä. Puhi tykkää, että sitä rapsutellaan kaulasta ja heittäytyy usein selälleen rapsuteltavaksi.

Neiti Puhi ja Neiti Nasu ovat lähtöisin Juvalta perheestä, jonka lapset olivat neideille allergisoituneet. Neidit ovat siis tottuneet lapsiin!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.