Neiti (nyk. Roosa)

Lisätty sivulle: 2010-03-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neiti (nyk. Roosa)
21.3.2010 Neiti ja Nappula saivat yhteisen kodin.

***

Kuulumisia kodista:

23.3.2010 Neidin ja Nappulan nimesin Roosaksi ja Ronjaksi. Kissojen kotiutuminen on sujunut tähän asti paremmin kuin hyvin. Eilen saavuttuamme kissat tulivat omia aikojaan kopista esiin, ensin kuulosteltuaan ja katseltuaan turvapaikoistaan hetken aikaa. Sitten he kiertelivät ympäriinsä asuntoa tutkaillen ja alkoi jopa lelutkin heti kiinnostaa. Roosa (Neiti) poimi heti sen lattialla olleen kepinpäässä olevan “näädän” suuhunsa ja kuljetti sitä lattiaa pitkin. Ruokakin maistui molemmille jo illalla. Raksuja, märkäruokaa ja tonnikalaa katosi parempiin suihin. Hiekkalaatikollakin kävivät tarmokkaasti kuopimassa ja tekemässä molemmat asiat. Molemmat myös antoivat meidän silittää ja puskivat ja kiehnäsivät, että helliäkin pitää! Yöllä sitten taisivat leikkiä aika tavallakin ja pallot saivat kyytiä, ja eri huonekaluista löytyi kivoja tasoja kiipeilyyn. Nyt koko aamupäivän ovatkin sitten nukkuneet, eivätkä ole vielä syömään tulleet. Laitoin tarjolle possun suikaletta, mutta ei taida liha kissoja vielä ihan kamalasti kiinnostaa, ja arvelenkin että tuskin ovat sitä ennen juuri maistaneetkaan, joten voi vähän oudoksuttaa.

Ronja ja Roosa ovat alkaneet jo olla kuin kotonaan, eilen illalla kiipesivät meidän kanssa tuonne meidän parvisängylle nukkumaankin vähäksi aikaa, tykkäävät kyllä öiseen aikaan myös puuhailla omiaan. Matolääkkeen annoin eilen, Roosa söi sen kuin herkkupalan, Ronja taas oli epäileväinen, että mikä se tämä nyt oikein on kun sitä noin innokkaasti tuputetaan. Lopulta sain antaa sen suoraan kitaan, mutta siitä Ronja ei kuitenkaan kiukustunut yhtään. Katkaravuilla ovat neidit herkutelleet :) T: Martta

***

15.3.2010 Neiti steriloitiin tänään ja hän sai turvasirun.

5.3.2010 Neiti on n.3-4 vuotias valko-harmaaruskeakirjava, puolipitkäkarvainen, leikattu narttu.Neiti on Nakkilasta yhdeksän kissan populaatiosta. Neiti on asunut muiden kissojen kanssa, joten tulee toimeen. Koirista ei ole kokemusta.
Simasuu,Nappula ja Neiti kuuluvat “Kissoille viis ” kampanjan yhteydessä avustettaviin Nakkilan kisuihin. Neiti on pienen kokoinen kiltti tyttö.
http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?t=6917&start=300
Neiti on kotihoidossa Ulvilassa ja Neitiin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€ Kissat on madotettu, rokotettu ja leikattu, lisäksi niillä on tunnistemikrosiru.
Kissat ovat saaneet ulkoloishäädön.