Neiti (nyk. Doris)

Lisätty sivulle: 2007-07-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neiti (nyk. Doris)
20.7.2007 Neiti muutti omaan kotiin Lahteen.

***

Kuulumisia kodista:

1.11.2007 Neiti nykyisin Doris. Tuli uuteen kotiin mökin kautta. Menimme hakemaan mustaa kissanpentua, mutta kun näimme Doriksen ihastuimme heti pieneen ‘punkkarityttöön’. Väritys on niin ihana (ruskea kilppari). Kotiin tultua olikin haaste edessä.

Olemme aikaisemmin ottaneet rekkujen kautta kaksi kissaa. Tikru 4.v. On meidän prinsessa Tikru on oman arvon tunteva rauhallinen kissaneiti, eikä pitänyt uudesta tulokkaasta ollenkaan. Nasu 2v. taas on leikkisä ja aina touhuissa mukana oleva poika (jössikkä)8kg. Doris ei paljon välittänyt vaikka entiset kissat eivät aluksi suostuneet tulokasta hyväksymään. Doris tunki vaan väkisin viereen nukkumaan ja Nasu ottikin sitten hoitajan roolin ja niin nauroimmekin monta kertaa kun aluksi meidän ‘jössikkä’ antoi Doriksen imeä tissiä. No se on nyt loppunut.

Nyt on sitten painiminen kova sana. Aamu ja iltapainit ovat jo tulleet tavaksi Doriksen ja Nasun kesken. Tikru ei moiseen pelleilyyn suostu alistumaan, vaan katselele ihmeissään kauempaa moista jytinää. Doris on hurmannut meidät täysin päättäväisellä asenteellaan olla aina mukana innolla kaikessa ja joka paikassa. Doris ei nyrpistä nokkaansa ruokakupin edessä, vaan kaikki kelpaa ja tietysti kavereidenkin ruuat kun ne on niin nirsoja. No kasvava pentu tarvitseekin ravintoa ja touhua riittää aamusta iltaan joten kyllä sitä kuluukin.

Kotiuduimme mökiltä pari viikkoa sitten ja nyt onkin ollut ihmettelemistä, kun ei pääsekkään päivällä ulkotarhaan luontoa katselemaan ja haistelemaan.. No talvi tuijotellaan ikkunoista ja odotellaan kevättä, että päästään taas mökille takaisin. Kyllä täälläkin saa raapimapuut ja niissä roikkuvat lelut vauhtia. Jos ei muuta keksitä, niin sit ollaan piilosta sängynpeiton alla, tai maton alla, tai juostaan muuten vaan täysillä huoneesta toiseen. Pääasia että vauhtia riittää ja palvelijoilla töitä.

Lopuksi haluan kiittää rekkuja ihanista kissoista joita olemme kauttanne saaneet. Kiintiömme on nyt täynnä, mutta on kiva käydä aina katsomassa sivuilla ihania kissoja ja lukemassa kuulumisia. Teette arvokasta työtä,siitä kiitos teille kaikille vapaaehtoisesti työskentelevät! t;Onnelliset palvelijat.
ps. Doris lähettää terveisiä siskoilleen Nannalle ja Natalialle!

***

NAARAS, noin 3kk (heinäkuun 2007 alussa) / Järvenpäässä

11.7.2007 Sosiaaliset tyttöset Nanna, Neiti ja Natalia odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai yksittäin.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.