Neiti Neumann (nyk. Nelly)

Lisätty sivulle: 2012-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neiti Neumann (nyk. Nelly)
9.1.2013 Neiti Neumann sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

9.1.2014 Hei, tänään 9.1 vuosi sitten meille kotiutui maailman ihan kissa, Neiti Neuman, nykyinen Nelly.

Kun ajattelemme vuotta taaksepäin, jolloin Nelly asusteli 2 viikkoa saunan lauteiden alla ja me konttasimme sinne ja makasimme siellä ja silitettiin ja harjattiin häntä, niin ei voi uskoa, että tänään on kysymys samasta kissasta. Nellystä on tullut niin ihana ja luottaa nyt täysin meihin ja on niin hellyydenkipeä. En tiedä kumpi on antanut enemmän rakkautta, Nelly meille vai me Nellylle. Elämme kyllä ihan Nellyn ehdoilla ja häntä hemmotellaan ehkä joskus liikaakin.

Jos ovikello soi ja tulee vieraita, niin sängyn alla on kyllä edelleen “turvapaikka” Joka päivä pitää noudattaa samaa aikataulua. Nelly nukkuu koko yön minun päälläni (Olen aika jäykkä aamulla!) Klo 6 hän hyppää pois ja menee leikkimään, niin että kolina käy. 1/2 8 hän tulee herättämään meidät ja sitten on ruuan aika ja laatikon siivoaminen. Sitten hän menee terassille katsomaan säätilannetta. Sitten meidän aamukahvin jälkeen hän odottaa, että mieheni tulee olohuoneen sohvalle ja antaa 3 namupalaa. Ja sitten alkaa leikkitunti. Jos hän ei ole uuvuttanut itseään, niin hän pirteänä seuraa minun jokaista askelta koko aamupäivän. Puolen päivän jälkeen talo hiljenee.

Iltapäivällä hän on tottunut siihen, että mennään sängyn päälle ( ja minun vatsan päälle !) lepäämään. Illalla katsomme TVtä sohvan tyynyn päällä. Jne, jne….

Olisi vain kivaa tietää, mitä kaikkea hän on käynyt läpi ollessaan ulkona viime syksynä ennekuin hänet saatiin turvaan. Jotenkin tuntuu, että hän on arempi nyt terassilla kuin kesällä valoisaan aikaan. Olemme vuoden aikana yrittäneet muodostaa kuvan siitä hänen “edellisestä” elämästään ja niin hassulta kuin se tuntuukin, niin luulemme, että hän on ollut saksalaisen perheen kissana ( ehkä Suomessa lomalla olleen perheen) Nimittäin aina kun me katsomme satelliitin kautta saksankielistä Tv-ohjelmaa, niin vaikka Nelly nukkuu, niin hän heti nostaa päätään ja rupeaa kuuntelemaan ja katselemaan. Suomen TVn ohjelmista hän ei välitä. Minä puhun Nellylle ruotsia, jota hän ymmärtää paremmin kuin miestäni, joka puhuu suomea.

Elämme toivossa, että vielä joskus, ehkä vuoden päästä, saisimme laitettua valjaat ja pääsisimme tutkimaan pihapiiriä.

Terveisiä onnellisen Nellyn onnellisilta “vanhemmilta”

16.1.2013 Lisätty kuvia onnellisesta Nellysta omassa kodissaan :)

***

Leikattu naaras, noin 3-5v. kotihoidossa Vantaalla

19.12.2012 Lisätty kuvia suloisesta sylikissasta.

17.12.2012 Neiti on mitä mainioin tapaus. Puskee, kehrää, nuolee ja kiipeää syliin onnellisena, kun saa huomiota. Heittäytyy usein lattialle selälleen tai kyljelleen silitettäväksi ja samalla leipoo tassuillaan ilmaa. Vieraita ihmisiä ei arastele lainkaan vaan menee oitis puskemaan ja tekemään tuttavuutta. Neiti on myös kovin leikkisä ja leluhiiri saakin kyytiä oikein olan takaa. Kaikki tähän mennessä tarjottu ruoka on maistunut ja ruokahalu on melkeinpä liiankin hyvä :D Antaa tehdä hoitotoimenpiteet nätisti eikä kehräys lopu hetkeksikään niiden aikana. Ei arastele syliin ottamista tai kantamista eikä tunnu hätkähtävän yllättäviä kovia ääniäkään. Tähän tyttöön ei vaan voi olla ihastumatta <3 Neiti Neumann siis rakastaa ihmisiä ylikaiken ja olisi oikein hienoa, jos oma koti löytyisikin mahdollisimman pian.

15.12.2012 Neiti Neumann matkasi Vantaalle kotihoitoon ja pitkä automatka sujui mallikkaasti, muutaman kerran neiti ilmoitti itsestään naukumalla. Neidistä on tulossa kuulumisia ja uusia kuvia.

11.12.2012 Suloinen ja kaunis Neiti Neumann siirtyy Satakunnasta pääkaupunkiseudulle ja aloittaa kodinetsinnän madotettuna, rokotettuna ja leikattuna.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.