Neiti Nasu

Lisätty sivulle: 2015-01-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neiti Nasu
25.2.2015 Neiti Nasu muutti omaan kotiin Helsinkiin koiran kaveriksi.

***

13.3.2015 Nasu sai kaverin Ötökästä ! Lisätty kuvia Nasun omasta kodista.

***

Leikattu naaras. Syntynyt 2.8.2013, kotihoidossa Vantaalla.

16.1.2015 Neiti Nasu on erittäin sosiaalinen kissaneiti ja tulee hyvin toimeen niin kissojen, kuin koirienkin kanssa! Nasu voisi siis muuttaa kivan koiran tai toisen tyttökissan kaveriksi.

8.1.2015 Nasu on rauhallinen tyttö, joka tykkää tarkkailla ihmisen tekemisiä ja tulee viereen istumaan. Kissanminttupallot saavat Nasunkin riehaantumaan. Nasu tykkää eniten niskasta rapsuttelusta ja saattaa vahingossa jopa erehtyä kehräämään.

Neiti Puhi ja Neiti Nasu ovat lähtöisin Juvalta perheestä, jonka lapset olivat neideille allergisoituneet. Neidit ovat siis tottuneet lapsiin!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.