Neiti Näpsä

Lisätty sivulle: 2011-07-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neiti Näpsä
3.8.2011 NEITI NÄPSÄ JA IIDI MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.8.2011 Hei! Eli kuulumisia Iidi ja Neiti Näpsä -pentujen kotiutumisesta. Tytöt haettiin kotiin 3.8. ja molemmat osoittivat reippautensa heti marssimalla kopasta suoraan tutustumiskierrokselle. Uudet lelutkin saivat kyytiä jo ensimmäisenä iltana vaikka meitä uusia omistajia vähän vielä vierastettiinkin.

Nuorempi Iidi rakastaa märällä lattialla tassuttelua, köllii selällään sängyllä ja sylissä ja jahtaa palloja pitkin asuntoa. Näpsän suurena huvina on puolestaan Iidin väijyminen ja säikyttely sekä hurjat saalistusleikit. Molemmista on kuoriutunut jo oma persoonansa ja tytöt ovat jo parissa viikossa ottaneet paikkansa perheenjäseninä.

Kaverukset tulevat myös loistavasti toimeen keskenään – ovathan molemmat samasta hoitokodista peräisin. Uudet asiat tutkitaan aina yhdessä ja sängyllä köllöttelykin on mukavampaa kylki kyljessä.

Niin kissat kuin uusi kissakoti voivat siis hyvin!

Terveisin, Anne ja Juha

****

NAARAS, n.3,5kk (kesä-heinäkuussa) Vantaalla

28.7.2011 Neiti Näpsä kävi eläinlääkärissä saamassa tehosterokotteen ja olisi ihan valmis omaan kotiin. Pennut ovat päässeet tutustumaan myös hoitopaikan isoihin kissoihin ja Näpsyli touhotti heti etunenässä häntä pystyssä tutustumaan “suureen maailmaan”. Sylissäkin tyttö viihtyy ja nauttii saamistaan huomionosoituksista, eikä aina tarvitsekaan muuta kuin nostaa sylkkyyn niin Näpsä aloittaa ihanan purinan :) Pitempään seurailleena voisin sanoa että ihmisrakkaana kissana Neiti ehkä sittenkin viihtyisi myös ihan vaan ihmisperheensä huomion keskipisteenä.

3.7.2011 Neiti Näpsä on touhukas pieni kissanalku ja purisija joka rakastaa kavereitaan ja tykkää olla mukana kaikenlaisessa puuhassa! Neiti marssii paikan päälle häntä pystyssä heti kun jotain tapahtuu ja tahtoo mielellään tarjota auttavaa tassua mm. hiekkalaatikon putsauksessa :D omassa kodissaan Näpsä tahtoisi ihan ehdottomasti kissaseuraa, sen verran puuhakas neitonen hän on. Neiti Näpsä on samassa hoitopaikassa Iidi, Pii, Siina, Santtu ja Rusina-pentujen kanssa.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.