Neiti kaksi (Nyk. Lola)

Lisätty sivulle: 2012-10-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neiti kaksi (Nyk. Lola)
26.1.2013 Neiti kaksi sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

17.12.2014 Kesällä Lola ei uskaltanut olla ulkona kuin sylissä täristen ja varovasti valjaissa ympäristöä tutkien. Nyt siitä on tullut rohkea. Enimmäkseen se istuu ja katselee lintuja ja oravia. Se voi tehdä pieniä tutustumisretkiä muutaman metrin päähän. Lola viihtyy enemmin ja enemmin sylissä. Ennen yksi sylitys päivässä oli riittävä mutta nyt se saattaa tulla syliin kolmekin kertaa päivässä. Se on myös kovin verbaalinen. Ei niin pientä asiaa ettei siitä voisi naukumalla ilmoittaa. Lola on myös vahvistunut ja aikuistunut valtavasti. Sillä on suuri itseluottamus.

26.3.2013 Lola (Neiti kaksi) löytyi rekkurescuen kautta. Olimme varautuneet jo pitkään Lolan saapumiseen. Toisen kissamme Milan vessa oli siirretty jo päiviä aikaisemmin toiseen vessaan. Vesikupin paikkaa oli vaihdettu ja kulkua kylppäriin rajoitettu. Lola naukui vienosti ajaessamme kohti kotia. Kuljetin Lolan takaoven kautta kylppäriin ettei Mila nähnyt Lolaa liian aikaisin. Odotin että Lola olisi aivan väsynyt matkan jälkeen ja haluaisi vain levätä olla omissa oloissaan. Toisin kävi. Lola oli tosi nälkäinen ja se oli aivan käsittämättömän sosiaalinen. Se puski ja tunki syliin. Väsymyksestä ei ollut tietoakaan. Se oli utelias ja leikkisä. Annoimme sen toki myös levätä.

Käytimme Lolan lääkärissä saamassa rokotteen ja samalla todettiin Lolan olevan terve eikä loisia ollut. Saimme siis luvan tutustuttaa kissat toisiinsa. Lola olisi heti halunnut tehdä tuttavuutta Milan kanssa ja puskea ja leikkiä. Lola on tietysti tottunut kissoihin hoitolassa mutta Mila on ollut yksin jo kahdeksatta vuotta. Pikkuhiljaa kissat ovat tottuneet toisiinsa. Välillä mennään kovaa vauhtia Mila edellä ja Lola perässä ja takaisin toisessa järjestyksessä.

Lola on kaikkiruokainen. Se syö ihan mitä vain. Nyt meillä ei mene kissanruokaa hukkaan. Se mitä Milalle ei maistu, syö Lola suurella ruokahalulla. Vieläkin Lolan naukuminen jaksaa ihmetyttää. Sen ääni on niin vieno. Välillä ääntä ei lähde lainkaan, suu vain aukeaa mutta ääntä ei kuulu. Sen ääni muistuttaa narisevaa oven saranaa. Lola on sellainen reppana. Se on kuin pahnan pohjimmainen mutta aivan ihana. Pieni mutta niin sosiaalinen ja hellyttävä. Aamulla Lola aktivoituu noin kuuden aikaan aamulla. Se rupeaa narisemaan ja saattaa tulla näykkäisemään varpaasta tai kädestä. Siihen on mukava herätä. Puskeminen ja hyrinä alkavat kun vähänkin osoittaa heräämisen merkkejä.

***

Leikattu naaras, noin 1-2v.

11.12.2012 Neidille lisätty kuvia. Neiti Kaksi on jokapaikassa ensimmäisenä tutkimassa ja tekemässä tuttavuutta. Neiti Kaksi on huoneistonsa reippain ja uteliain kissa. Neiti Kaksi on todella ilmeikäs ja poseeraa mielellään kamerallekin. Neiti Kakkosella voisi olla kissakaveri omassa kodissa odottamassa, kaverin kuitenkin olisi hyvä kaivata leikkiseuraa – sillä sitä tällä tytöllä taatusti on tarjota.

30.10.2012 Neiti kaksi on sosiaalinen ja erittäin ihmisrakas kissa. Neiti kakkosen turkki kaipaa hieman hoitoa ja harjauksen opettelua. Neiti kaksi on tullut hiljattain tarhalle hyvin takkuisena jo tovin oman onnensa nojassa ulkona liikkuneen näköisena. Neiti kakkosen taustasta ei ole tarkempaa tietoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.