Neiti B (nyk. Siiri)

Lisätty sivulle: 2016-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neiti B (nyk. Siiri)
12.1.2017 Neiti B sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen.

21.12.2016 Neiti B tuli sijaisperheeseen Kiikoisten löytöeläinpalvelusta joulukuun puolivälissä. Neiti B on alusta asti ollut reipas tyttö ja ottanut rohkeasti kontaktia ihmisiin. Se tulee puskemaan ja hakemaan rapsutuksia eikä jännitä yhtään. Ihmisten lähellä viihtyy, mutta mikään sylikissa ei ole. Sylissä oloa on harjoiteltu ja nyt ei ole enää heti pyrkimässä pois vaan alkaa jo rentoutua ja kehrätäkin.

Luonteeltaan Neiti B on rauhallinen ja kiltti. Seurailee mielellään ihmisten touhuja. Lempipaikka on kiipeilypuun ylätasolla. Sieltä on hyvät näkymät seurailla perheen touhuja. Keittiö on erityisen mieluinen paikka, viihtyy kaverina ruuanlaittopuuhissa. Neiti itse syö kuiva- ja märkäruokaa. Raakaa on maistellut, mutta ei taida tyttö olla vielä vakuuttunut raakaruuan mausta.

Kotihoitopaikan koiriin on alusta asti suhtautunut pelottomasti. Niin kauan kun koirat eivät tule “iholle”, niin suhtautuu välinpitämättömästi. Jos tunkevat liian lähelle, niin sähisten tai muristen ilmoittaa että nyt olette liian lähellä. Uskaltaa kyllä liikkua koirien keskellä reippaasti ja nukkuu levollisesti vaikka koirat lähettyvillä. Perheen kissaan on suhtautunut toistaiseksi välinpitämättömästi, tosin pieniä yrityksiä yhteiseen leikkiin on jo nähty.

Neiti B voisi sopia kotiin jossa on kouluikäisiä lapsia, sillä kohtaamisen sen ikäisten lasten kanssa on mennyt hyvin. Uudessa kodissa saisi olla kissoihin tottuneita koiria, jotka antavat kissalle omaa tilaa ja ymmärtävät kissan viestejä milloin olisi syytä perääntyä. Rauhallisen ja kiltin kissan kaverina Neiti B voisi viihtyä, mutta toisen kissan seura ei ole välttämätöntä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.