Neilikka

2-3 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Hämeenlinna (sijaiskodissa)

Pienikokoinen tyttö Neilikka etsii omaa kotia yhdessä kaverinsa Nelman kanssa.

20.7.2021

Neilikka on rauhallinen kissa, joka tykkää viettää päivänsä rennosti köllötellen. Neilikka ei ole sylikissa, mutta hän antaa ihmisen silittää jonkin verran varsinkin ruoka-aikaan. Neilikalle ja Nelmalle etsitään yhteistä kotia, jossa ollaan tottuneita arkojen kissojen käsittelyyn. Molempien tyttöjen arkuus johtuu todennäköisesti populaatiotaustasta ja siitä, että pentuajan sosiaaliset kokemukset ovat jääneet vähiin.

Neilikka on lähtöisin kissapopulaatiosta. Hänellä on pientä rakenteellista vikaa luustossa, joka ei kuitenkaan haittaa Neilikan elämää mitenkään. Tyttö ei kuitenkaan missään nimessä saa päästä lihomaan, etteivät luustoon liittyvät ongelmat pääse pahenemaan. Neilikan toinen silmä on oireillut, ja sitä on hoidettu antibioottitipoilla ja kosteuttavilla silmätipoilla. Tulehduksen aiheuttajana on todennäköisesti kissan herpesvirus, joka on yleinen, ja joka saattaa oireilla esimerkiksi stressin seurauksena. Uudessa kodissa ihmisten tulee olla sitoutuneita siihen, että sekä Neilikan että Nelman kanssa harjoitellaan käsittelyä ja toimenpiteiden tekemistä.

Neilikka on tottunut muihin tyttökissoihin ja lapsiin. Mahdollisesti hän voisi tulla toimeen myös koiran kanssa, jos koira on luonteeltaan hyvin rauhallinen. Neilikka luovutetaan uuteen kotiin vain yhdessä Nelman kanssa.

Summary in English

Neilikka is a small female cat who is looking for a forever home together with her friend Nelma.

20.7.2021

Neilikka is a calm girl who likes to spend her time relaxing and lying around in the house. She does not like to be held by people for long periods of time put she will allow some petting especially during feeding time. Neilikka and her friend Nelma are originally from a cat population and because of this they are very shy at first. They need a home where people are used to handling shy cats.

Neilikka has some abnormalities in her bone structure but they do not cause any problems for her. Because of this, she must have a strict diet and she can not gain any weight.

Neilikka is used to other female cats and also kids. It is highly possible that she would get along with a dog too, if the dog is very calm and kind. Neilikka and Nelma will be adopted together.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Neilikka

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.