Nefe

Lisätty sivulle: 2012-07-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nefe
25.7.2012 NEFE MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

***

Kuulumisia omasta kodista:

9.8.2012 Neitokainen on kotiutunut oikein hyvin, nyt menossa ovat aamupäikkärit kun puoli seitsemän puskusession jälkeen tuppaa välillä väsyttämään :)

Ensimmäiset pari yötä Nefe-raasu itki ikävää, mutta kolmantena yönä oli niin
hiljaista, että ihmetytti! Nefe ei muutenkaan kovin äänekäs ole, joskus sellaista seurustelevaa kurnuttelua, mutta mouruaminen on loppunut kokonaan.

Neiti juoksee edelleen vielä piiloon, jos huomaa, että hänet koetetaan ottaa syliin, mutta kun neitokainen itse enimmäkseen aamulla ja illalla saa hellyyskohtauksia ei puskemisesta ja kehräämisestä tule loppua :)….varsinkin lapset ovat Nefen hellyydenosoituksista riemuissaan, mikä taas tuntuu oikein innostavan tyttöä :). Valjaissa ulkoilukin ja asiaankuuluvat iltarallikohtaukset sujuvat hienosti. Syöminen ja hiekkalaatikolla käynti ovat eka päivästä alkaen sujuneet hienosti!

Suurkiitokset vielä ihanasta uudesta perheenjäsenestä ja mukavaa kesän jatkoa :)

1.12.2012 Nefelle kuuluu hyvää, neiti on utelias, rohkea ja vilkas, mutta myös aikamoinen sylivauva, kun sille päälle sattuu.

Tässä pari torkkukuvaa…hereillä ollessa mennään niin kovaa vauhtia, ettei mikään kamera pysy perässä :)

Nefen on erikoisen innostunut vedestä. Suihkuun päästäkseen meillä pitää olla supernopea….koska aina kun vesihana laitetaan päälle Nefe on sen alla tutkimassa. Eilen Nefe putosi vaahtokylpyyn, muttei paljon siitä välittänyt…kylvyssä olijan ja vaahdon tutkiminen kun oli paljon kiinnostavampaa kuin turkin kuivaaminen. Toinen lempparijuttu on palmuun kiipeäminen…heti kun silmä välttää ollaan kiipeilemässä.

Vakituista yönukkumapaikkaa ei ole valittu, joskus nukutaan lasten vieressä, joskus sohvalla…..mutta vakiona on aamuyön hellyyskohtaus…Nefe tulee pörisemään ja kehräämään äidin kainaloon yleensä siinä viiden jälkeen aamuyöstä :) Kaiken kaikkiaan meillä on mennyt oikein mukavasti ja pikku-Nefe on tuonut meille monia korvaamattoman mukavia hetkiä.

Mukavaa loppuvuotta ja joulun odotusta

Outi, Julia, Elea ja Nefe

****

NAARAS, noin 9 viikkoa (heinäkuussa 2012, luovutus vkolla 30)

4.7.2012 Malla-mamma saapui kesäkuussa kotihoitoon kolmen pentunsa ja kahden ottolapsensa kanssa eikä sen jälkeen ole hoitolasta vauhtia puuttunut! Luovutusiässä ovat ensin Mallan omat pennut Lilbi, Nala ja Nesa, ja pari viikkoa kolmikon jälkeen seuraavat pienemmät ottolapset Kleo ja Nefe.

Nefe on isompi ottolapsista ja hieman siskoaan rohkeampi. Nefe pitää vauhdikkaista leikeistä, riiviöiden tassupallopelit keskeytyvät usein siihen, että Nefe ottaa pallon suuhunsa ja kantaa sitä ylpeänä ympäri hoitohuonetta. Nefe tykkää relata Kleon ja Lilbin kanssa.

Poppoosta löytyy lisää kuulumisia keskustelufoorumilta TÄÄLLÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.