Neemo

Lisätty sivulle: 2014-04-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Neemo
16.11.2014 Neemo sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, synt. 7/2012

27.6.2014 Kuvaterveisiä Neemolta! Neemo on jo rentoutunut tarhalla eikä enää jännitä muita kissoja. Neemo voisi hyvinkin tulla kiltin ja sosiaalisen kaverin kanssa toimeen. Neemo on tarhan ovella ensimmäisenä vastassa eikä arastele vieraita ihmisiä tippaakaan.

22.4.2014 Neemo on komealla puuhkahännällä varustettu kolli Pärnun tarhalla. Neemoa jännittää muiden kissojen seura eikä heti oikein uskaltanut tulla hakemaan rapsutuksia. Kun Neemo pääsi rapsutusetäisyydelle, nautti se kovasti saamastaan huomiosta, heittäytyi jopa selälleen ottamaan maharapsutuksia vastaan. Sylissäkin Neemo oli mielellään.

Neemo voisi sopia rauhallisen, ystävällisen kollin seuraksi tai sitten ihan ainoaksi kissaksi, kunhan sillä olisi tarpeeksi seuraa. Kollit ovat usein energisiä ja leikkisiä, siihen kannattaa varautua myös Neemon kanssa, vaikka tarhalla se vaikuttikin melko rauhalliselta kuumana kevätpäivänä.

Neemo on tuotu kodista tarhalle maaliskuussa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 140 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet ja ekinokokkihäädön, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.