Neela (nyk. Nelli)

Lisätty sivulle: 2011-10-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neela (nyk. Nelli)
19.10.2011 NEELA MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

Hei! Tovi on vierähtänyt siitä, kun Neela nyk. Nelli-kissa saapui luoksemme Vantaalle. Nellistä on parissa kuukaudessa kehittynyt omanlaisensa ihastuttava yksilö, joka vihdoin sai jouluksi kauan odotetun kissakaverin. Kahden kissan hankkiminen oli koko ajan ollut aikeena, ja Nellikin antoi jo ymmärtää (mm. villasukkaiseen jalkaan hyökkäilemällä) että se painikaveri olisi tosi kiva ja kaivattu asia! Perheeseemme löytyikin sitten varsin komea, n. viisikuinen leikattu Nekku-poika Perniön eläinsuojeluyhdistykseltä. Vain parissa päivässä kissoista ehti jo muodostua kaverukset, kun Nellin epäluuloisuuden syrjäytti uteliaisuus. Hyvää uutta Vuotta!

T. Ida, Jonne, Nelli & Nekku

****

NAARAS, n. 11 vko (lokakuussa 2011), kotihoidossa Espoossa

HUOM. luovutusikä 12 viikkoa!

5.10.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Pentukaksikko Neela ja Nysä saapui meille hoitoon muutama viikko sitten.

Neela on kaunis, pieni, pehmoinen, puolipitkäkarvainen tyttönen, nyt noin 11 viikkoinen. Alkuun Neela oli ujompi, nyt rohkeus on voittanut ja varsinkin Nysän perässä uskaltautuu mihin vaan. Viime päivinä Neela on oppinut nauttimaan sylittelyistä siinä määrin että kehrää syliin päästyään. Lasten kanssa leikkiminen on kivaa. Neela syö mielellään kaikkea mitä on tarjottu, ja on sisäsiisti. Oma koti voisi olla rauhallinen, ja kissakaveri olisi tosi kiva. Perheemme isot kissat kiinnostavat Neelaa kovasti, ja Nysän perässä kulkisi varmaan maailman ääriin…

Nysästä ja sen kaverista Neelasta on mainittu myös SEY:n blogissa, jossa kerrotaan eläinsuojelutyöstä, linkki blogiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.