Neela Nokinenä

Lisätty sivulle: 2013-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Neela Nokinenä
6.9.2013 Neela muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, noin 12 vkoa. Luovutus aikaisintaan 27.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

29.8 Neelaa ollaan menossa katsomaan mutta lisää pentuja on tulossa sivuille lähiaikoina.

18.8.2013 Neela on rohkea ja vilkas pikkuneiti, joka vienosti naukuen tulee hakemaan ihmiseltä huomiota ja rapsutuksia minkä leikeiltään ehtii. Neela etsii ensisijaisesti kotia jossa olisi kissakaveri jonka kanssa päsee purkamaan pentuenergiaa, tai vaihtoehtoisesti ottaisi mukaan jonkun sisaruksistaan.

13.8.2013 Nestori, Nuuti, Neela, Nooa sekä Nella ovat mustavalkokirjava sisarusparvi. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.