Natunen

Lisätty sivulle: 2011-08-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Natunen
12.11.2011 NATUNEN MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 4,5 kk (elokuussa 2011) /Espoossa

30.10.2011 Natunen tuli kotihoitoon Suomeen.

26.10.2011 Natunen ansaitsisi pian oman kodin. Tällä hetkellä Tallinnan kotihoitopaikat ovat kovin täynnä kissoja ja syksyn tulleen tulee uusia pakkasen tieltä turvaan, joten kaikin puolin valmis Natunen voisi mieluusti muuttaa jo omaan kotiin.

4.8.2011 Natunen on pikkuinen tyttökissa joka odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: Pienet tytöt seisoivat koko päivän kaupan vieressä ja tarjosivat kissanpenttuja ohikulkijoille. Viimeistä, musta-valkoista, ei halunnut ottaa kukaan, koska se oli liian tavallinen. Oli jo myöhäinen ilta ja luultavasti pentu olisi heitetty pian pensaikkoon, sillä lasten isä käski luovutta kaikki pennut eikä halunnut niitä takaisin kotiin. Paikalle sattui onneksi tulemaan Larissa ja otti pienokaisen mukaansa – se on kiltti ja ystävällinen sylikissa.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.