Natasia (nyk. Keksi)

Lisätty sivulle: 2009-07-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Natasia (nyk. Keksi)
15.9.2009 NATASIA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

30.11.2009 Lisätty yhteiskuva Keksistä ja koirakaverista.

12.11.2009 Natasia eli nykyään Keksi on nyt asustellut meidän ilona melkein kaksi kuukautta. Kaikki on alusta asti mennyt aivan loistavasti. Alkujaan tyttö vaikutti hieman ujolta, vaan kun pääsi ”makuuhuone-karanteenista”, kuoriutui siitä varsinainen rohkelikko. Uuden kissasiskon kanssa ensimmäinen viikko hieman sähistiin, kierreltiin ja kaarreltiin, vaan nyt jo hippaillaan ja painitaan pitkin päivää. Itseään neljäkymmentä kiloa painavampaan koiraveljeen totuttiin kahdessa päivässä. Nykyään koiran päällä nukutaan ja tarpeen mukaan pestään koiran korvia.

Mahdoton syöppö myös on pienestä löytynyt. Kaikki mahdollinen pehmeäruoka syötäisiin yhdeltä istumalta! Onneksi kuivaraksuja syödään hieman maltillisemmin, niin ei ihan heti pullahdeta ”linjoista ulos”. Pieni on myös äärimmäisen seurallinen ja hellyydenkipeä. Joka aamu herätyskellon soidessa hypätään äidin vatsan päälle; kehrätään, kiehnätään ja kutitellaan viiksillä naamasta. Jos torkkua yrittää painaa, kuuluu vaativa maukaus.

Keksi (tuttujen kesken Pilkumanakin tunnettu) on myös kasvanut kovasti. Tullessaan oli hieman minkkiä muistuttava, varmasti maailman kapein kissanpentu. Nykyään näytetään jo ihan oikealta kissalta ja painetaankin yli 3 kg. Edelleen on yhtä silkkisen kiiltävä turkki.

Haluan tässä samalla kiittää kaikkia asianosaisia, joiden ansiosta saimme tämän
aivan äärimmäisen ihanan kissanlapsen osaksi perhettämme. Siis iso ja lämmin kiitos! :)

Tv. Sanna, Popsi, Nakki ja Keksi

****

NAARAS, noin 4kk (syyskuun alkupuolella 2009)/Helsingissä

6.9.2009 Natasia on uskomattoman kaunis ja sulavalinjainen pikimusta neitokainen. Turkki on silkkisen pehmeä ja niin kiiltävä, että siitä voi melkein nähdä peilikuvansa. Tyttö on valloittava leikkisä persoona! Neiti tulee aamuisin puskemaan ja pörisemään, kun laitan aamiaista. Jos olen paljain jaloin, saan tyttöseltä varpaiden pesun aamun alkajaisiksi. Ruoka maistuu, laatikolla käydään – tottakai – ja leikkiminen on ihan mielettömän kivaa. Neidon siskot ovat jo lähteneet pysyviin koteihin. Vielä kun löytyisi oma rakastava koti tälle suloiselle pikkuneidille.

18.8.2009 Puolet sisaruksista on jo varattu omiin koteihin, mutta Natasia odottaa vielä omaan kotiin pääsyä.

28.7.2009 Sisarukset Nada, Nola, Neve, Natasia, Nelle ja Ninna odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Kotihoitopaikassaan pennut ovat tottuneet muihin kissoihin, koiraan ja kouluikäisiin lapsiin, sekä kuten Ninnan kuvasta näkyy niin myös marsuun:)

Kertomus Tallinnasta: “Halusimme steriloida katukissan, mutta emme ehtineet koska yöllä se synnytti parvekella 6 pentua. Emo oli todella villi eikä mitenkään kesyntynyt kotona- leikasimme sen ja päästimme kadulle takaisin. Ainakin nyt sillä on helpompi elämä koska ei tarvitse aina synnyttää ja ruokkia pentuja. Pennut ovat kasvanut ihmisseurassa ja ovat erittäin rakastavat, suloiset ja iloiset kissalapset.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.