Natasha

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

3.11.2021 Natasha sai oman loppuelämän kodin.

***

Natasha on aluksi ujon puoleinen, mutta tutustuttuaan huomiota ja leikkiä rakastava kissaneiti. Sen lempipuuhia ovat ihmisten askareiden tarkkailu ja keppileluilla sekä palloilla leikkiminen.

26.10.2021

Suuren kyselymäärän vuoksi emme toistaiseksi ota Natashasta enempää hakemuksia vastaan.

19.10.2021

Natasha saapui Rekkujen sijaiskotiin heinäkuussa, ja oli silloin niin arka, että vietti suurimman osan ajasta sohvan alla. Hän alkoi kuitenkin rohkaistumaan nopeasti ja tuli esiin piiloistaan, jolloin hoitajan kanssa päästiin kunnolla tutustumaan. Natashasta onkin kuoriutunut leikkisä ja ihmisistä kiinnostunut kissa.

Natasha on välillä kova juttelemaan ja ilmoittaa, kun mieli tekee leikkiä yhdessä tai saada rapsutuksia. Rapsutukset hän yleensä ottaa mieluiten vastaan vain, kun on makoilemassa ja silloinkin mielellään korvien taakse ja leuan alle. Muualta paijaamiseen hän yleensä reagoi lähtemällä pois ja viestii siirtymällä hieman kauemmas rapsuttajasta, kun on saanut tarpeekseen. Tätä tapahtuu kuitenkin suhteellisen harvoin, sillä tämä neiti on nautiskelija kun kyse on rapsuista!

Natasha tarvitsee kodin, jossa hänen kanssaan jaksetaan leikkiä paljon. Energiaa ei häneltä puutu, ja lempileluja ovat olleet pienet pallot ja kaikenlaiset tikut, joiden päässä on jotain rapisevaa. Hän jaksaa myös leikkiä leluilla itsekseen pitkän aikaa, mutta tulee myös välillä hakemaan ihmisen leikkiin mukaan. Natasha tykkää myös ”osallistua” kaikenlaisiin kodin askareisiin, ja usein istuskeleekin katselemassa ihmisen touhuja. Kasvit ovat hänen mielestään myös erityisen kiinnostavia, joten se on uuden kodin tärkeä ottaa huomioon.

Ruoka, ja tietysti herkut, ovat maistuneet Natashalle alusta asti hyvin. Herkkuja hän uskaltaa syödä hienosti kädestä, jos niitä on tuttu ihminen tarjoamassa. Uusia ihmisiä tavatessa Nat yleensä tarkkailee suojaisasta paikasta hetken, mutta lopulta uteliaisuus aina voittaa ja haistelu alkaa. Kuka tahansa, joka tarjoaa herkkuja ja haluaa leikkiä on Natashan kirjoissa hyvä tyyppi.

Natasha etsii kotia, jossa osataan ottaa huomioon se, että suuresta kiinnostuksesta ihmisiä kohtaan huolimatta hän on edelleen arka ja tarvitsee aikaa sekä tilaa rohkaistuakseen. Kotona olisi siis hyvä olla riittävästi tilaa ja rauhallisia paikkoja, missä saa olla omassa rauhassa. Yksiöön Natasha ei sovellu. Natashalla on myös vielä vaikeuksia kuljetuskopan kanssa, joten olisi tärkeää, että ihminen osaisi niissä tilanteissa käsitellä häntä varmoilla otteilla, jotta koppatilanteet olisivat mahdollisimman stressittömiä. Natasha ei sovellu pienten lasten perheeseen, ja paras vaihtoehto sille olisi olla kodin ainoa lemmikki.

Summary in English

Natasha is a playful female cat, who loves attention on her own terms.

26.10.2021

We no longer accept new adoption requests for Natasha.

19.10.2021

Natasha is an adult female cat looking for a home without children or other pets. Natasha is very interested in people but is still timid at times. Her new owner should have enough former experience with cats. For example getting into the carrier box is very frightening for Nat. Natasha has a healthy appetite, and will take treats from a familiar human. She loves to be petted and scratched behind her ears and under her chin. Natasha is very playful, and her favourite toys are little balls and different kinds of feather toys.