Natalie Purrtman

24.08.2022

Alkuperä: Suomi

6.1.2023

Natu muutti omaan kotiin siskonsa Katyn kanssa.

***

Natu on kiltti, ihmisrakas, läheisyydenkipeä ja kultainen luonne.

10.12.2022

Natalie Purrtman eli Natu on hiukan varautuneempi uusia ihmisiä kohtaan kuin siskonsa, mutta omien ihmisten kyljessä pysytään tiiviisti. Siellä missä oma ihminen, siellä myös Natu. Paitsi kun on riehuntaleikit kesken. Ja Natu onkin se suurien volttien mestari ja leluhiiret kuritetaan ja kavereille muristaan, jos meinaavat varastaa hiiren. Mutta pieni riiviö osaa olla pehmokin.

Natu on läsnä koko ajan, tiskikoneen täyttämisessä tarkastaa lautasten kunnon, kokatessa nakertaa keittiöpyyhettä ja hampaita pestessä makaa jalan päällä ja pesee varpaita. Natu rakastaa olla kanniskeltavana ja kehrää onnellisena kun saa huomiota ja saa tulla syliin nukkumaan. Pennuista Natu tuntuu olevan hiukan valikoivampi ruokansa suhteen, mutta syö kyllä kun huomaa ettei ole vaihtoehtoja.

Natu on tottunut pienten lasten läsnäoloon ja leikittämiseen, mutta ei panisi pahakseen, jos omassa kodissa lapset olisivat jo hiukan vanhempia, jotka osaavat paremmin käsitellä kissoja.

Natu ja siskot ovat tottuneita käsittelyyn, kuten kynsien leikkuuseen. Kaikki pennut ovat herkkävatsaisia, joten sopivaan ruokavalioon tulee kiinnittää huomiota.

Natu muuttaisi mielellään omaan kotiin siskonsa kanssa (Elle, Jennifer tai Katy). Vaihtoehtoisesti uudessa kodissa voi odottaa toinen nuori tyttökissa leikkikaveria. Kissanpentua ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi.