Nasuli

Lisätty sivulle: 2017-05-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nasuli
23.8.2017 Nasu ja Iita saivat yhteisen kodin Kärkölästä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.8.2017 Täällä menee mukavasti. Iita ja Nasu nauttivat, kun porukka silittelee ja rapsuttelee. Ruoka on maistunut yllättävän hyvin. Jo tulopäivänä meni heilahtamalla kaksi ateriaa. Kolmas oli ehkä jo liian rajoilla. Kissanmintulla täytetty kalalelu on ihana. Sitä tönitään ja hierotaan poskiin ja napataan toiselta itselleen. Taloa vielä tutkitaan, että opitaan kaikki kivat kolot. Yläkerta varsinkin kiinnostaa. Kiipeilypuu on kovassa käytössä. Palvelijan pitää asettaa se vielä toisenlailla, koska siitähän pääsee mukavasti livahtamaan yläkautta makuuhuoneeseen. Valjaat on hankittu ja niiden pitoa aletaan harjoittelemaan huomenna. Hetken kerrallaan. Ulko-ilma tuntuu kiinnostavan kovasti. Ikkunasta haistellaan nenä tuhisten. Sylissä ei ainakaan vielä viihdytä, kuin kolme sekuntia ja taas mennään. Vessat on löydetty ja siististi toimitettu asiat niissä. Tällä hetkellä talossamme on onnellisempia ihmisiä ja rakastettuja kissoja.

***

Leikattu naaras, noin 5 v, kotihoidossa Vantaalla.

9.8.2017 Iitalla ja Nasulla olisi kiire löytää koti, sillä niiden kotihoitaja on lähdössä syksyllä reissuun. Missä viipyy näiden suloisten tyttöjen rakastava koti?

1.7.2017 Nasu odottelee edelleen sitä omaa kotia! Nasu on kiltti ja reipas kissaneiti, jonka tavat ovat jo käyneet kotihoitajalle tutuksi. Parasta puuhaa on ikkunasta lintujen, oravien ja naapureiden tarkkailu! Nasun vakiopaikat ovat korkealla hyllyllä korissa tarkkailemassa maailmanmenoa tai sohvan nurkassa nukkumassa. Kotihoitajan tullessa kotiin Nasu odottelee ja antaa kotihoitajan puuhata omiaan, kunnes kotihoitaja istahtaa sohvalle. Silloin alkaakin sellainen kiehnäys, puskenta ja leipominen, että paijailtava on niin kauan, että neiti saa kyllikseen. Päätä tunkee kainaloon ja välillä nuolaiseekin hellyydenpuuskissaan. Myös siskonsa kanssa välillä touhuavat, etenkin raksuja tykkäävät aktivointileluista kaivaa. Ihanan rauhallista yhteiseloa, johon myös kaikki vierailijat on toivotettu kehräyskuorolla tervetulleeksi. Missä olisi näille suloisille neideille se loppuelämän koti?

19.5.2017 Nasuli ja kaverinsa Iituli eli kutsumanimiltään Nasu ja Iita etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Kissat ovat eläneet yhdessä sisäkissoina.

Nasu on reipas mustavalkoinen tyttö. Kovasti kaipaa rapsutuksia oikein niitä puskemalla vaatien ja sohva on paras paikka kotihoitajan kyljessä kehräillä. Siskonkin kanssa on välillä hyvät touhut, mutta kovasti ihmisen perään on tämä tyttö on. Nasu tykkää tulla viereen nukkumaan usein myös yöksi . Hoikka ja sopusuhtainen on tämä tyttö, ruoan kanssa vähän nirso ja edelleen lemppariruoka on hakusessa. Syli ei ole Nasun lempipaikka, mutta kyllä heti kotiin tullessa otetaan paras paikka sohvalta kotihoitajan kyljestä ja rapsutuksista kovasti nautiskellaan! Nasu ja Iita etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia, jossa on aikaa antaa niille huomiota ja hellyyttä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.